Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^;-) Pán je socka, co;-€;-O8-o Klídek. Taky jsem to už zažil. A kdopak to asi tak nejvíc tvrdil.;-€ Usadil jsem je jednoduše. Mám tři děti. Odvádějí do systému. Celý život jsme se o ně s mou paní starali a žili pro ně. A tedˇ nám to vracejí. A nejen tím důchodem. I svou péčí. A o tom ten život, alespoń ,,u někoho", ve skutečnosti je.R^

0 0
možnosti
MT

"...široké pole nicnedělání před sebou..." tak to ani nahodou! Neustale nadavam, ze tak jako v duchodu jsem se nenadrel, nenahonil  a nenastresoval. Mnohdy (i s vulgaritama) vycitam manzelce ze jsem mel radeji zustat v praci. Mam toho tolik, ze tak-tak stihnu to nejdulezitejsi a hodne toho odkladam proti sve vuli.

1 0
možnosti
Foto

Nejméně času mají pochopitelně důchodci.;-) Chtějí toho ještě mnoho stihnout. A nebo je honí babča;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 385x
Jsem hoch jehož životem prošli všichni prezidenti tohoto státu. Tím pádem nemusím blíže uvádět svůj věk, Sudičky mně do života vložily optimismus, chuť k psaní a cestování. Všech tří darů jsem využil a využívám dosud. A tak se batoh se vzpomínkami naplnil vrchovatě a když se do něj sáhne, je tu článek pro blog coby dup. Tak občas zkuste otevřít můj blog.

Seznam rubrik