Diskuse

Přece vzetí.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Tak za prvé, ti migranti pořád jdou - jen je televize už moc neukazuje snad proto, že si šéfové myslí, že se nás to netýká. Za druhé - dalo by se říci fajn, tak se to otočilo a vyzkoušíme si, jaké to je být kolonizován. Ale muslimové k nám nepřicházejí s násilím jako přicházeli běloši do obou Amerik. Neberou nám násilím životy, území, kulturu, náboženství. Děláme to dobrovolně na základě našich vlastnich zákonů, a migranti to dobře vědí a domáhají se svých práv. Je jen na nás, zda ty zákony změníme a nebo se necháme zaplavit miliony nebo miliardou přistěhovalců, kteří se chtějí mít líp.

0 0
možnosti
LJ

Proudí sem osoby utíkající před válkou, ty si jistě naši pomoc zaslouží. Proudí sem osoby hledající lepší životní úroveň, přístup k nim již není tak jednoznačný. Například jsem na internetu a v tisku narazil na výzvy biskupů a patriarchů z jejich domovských zemí, aby zůstali doma a pomohli vybudovat vyšší standart ve svých zemích. A jsou mezi imigranty lidé potencionálně nebezpeční, jejichž vytřídění je problém. Byly by podle mne třeba tři přístupy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 395x
Jsem hoch jehož životem prošli všichni prezidenti tohoto státu. Tím pádem nemusím blíže uvádět svůj věk, Sudičky mně do života vložily optimismus, chuť k psaní a cestování. Všech tří darů jsem využil a využívám dosud. A tak se batoh se vzpomínkami naplnil vrchovatě a když se do něj sáhne, je tu článek pro blog coby dup. Tak občas zkuste otevřít můj blog.

Seznam rubrik