Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lidsko-právní ministr Dienstbier (má na to, nepadne-li vláda, zhruba 1,5 roku), napíše další "Strategii pro začleňování islámských uprchlíků". EU nám na všechno, tedy ale pouze na 1. rok, pošle peníze a budou se u nás stavět mešity, školy, pořádat rekvalifikace, aby měl kdo děti přistěhovalců učit (pochopitelně, aby jejich rodný jazyk, podobně jako romský nezanikl, v jejich mateřštině!). Domnívám se, že naše vláda má ve všem celkem jasno a pouze občané si pořád dělají nějaké starosti, že to či ono nefunguje a ani fungovat nebude. V Sobotkově fungujícím státu (když páni z Bruselu poroučí) funguje a fungovat bude za všech okolností (i kdyby čert na koze jezdil), bez problémů úplně všechno.

0 0
možnosti

Ten pan Kohout s tou čepičkou a účesem a vousem musí údržbou vizáže trávit hádám docela hodně času. Ale chování má jak pavlačová bába. Jestli takto i vyučuje a diskutuje se studenty, tak je upřímně lituji.

0 0
možnosti
Foto

Nečekaná odbočka od Vašeho vzpomínání, jehož jsem pravidelným a pravidelně karmujícím čtenářem. I tentokrát ji ode mne máte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 395x
Jsem hoch jehož životem prošli všichni prezidenti tohoto státu. Tím pádem nemusím blíže uvádět svůj věk, Sudičky mně do života vložily optimismus, chuť k psaní a cestování. Všech tří darů jsem využil a využívám dosud. A tak se batoh se vzpomínkami naplnil vrchovatě a když se do něj sáhne, je tu článek pro blog coby dup. Tak občas zkuste otevřít můj blog.

Seznam rubrik