Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BN

Dýmky se samozřejmě stále ještě kouří, byť je to v (bohužel) velice okrajová záležitost.

0 0
možnosti
ZK
LN

..doplním seznam...Letky....modrá krabička ....s třemi letadýlky a stopami za nimi....

0 0
možnosti
Foto

J20i71r75i 10B17i89l15i52n39a

15. 2. 2015 13:32

Nebyly ty stopy chemtrails ? 8-o

1 0
možnosti
Foto

R^ Kafíčko, sklínku, dlouhej kouř...Pohoda a svoboda. Vychutnaná;-)

0 0
možnosti
LJ

Pamatuji, že ještě po válce v některých zapadlých podhůrských vesničkách si kuřáci pěstovali na zahrádce tabák. Viděl jsem ho dokonce balit do papírků ustřižených z okraje novin. - Na druhé straně mám i méně příjemné vzpomínky. Po skončené studií jsem nastoupil do práce a musel jsem občas vysedávat na poradě. A nejméně hodinu dýchat dým z cigaret. Ze 12 účastníků porady deset silně kouřilo. Nepochopil jsem, zda tak zaháněli nudu nebo zda chtěli vypadat, jako že přemýšlí a mhouřili při tom oči. My dva nekuřáci jsme nemohli ani pípnout, že nám to vadí.

1 0
možnosti
BM

Pamatuji všechna retka která jste vyjmenoval mnohé z nich jsem též vysál. Teď již 33 let nekouřím, naposled asi měsíc před zdražením Clea ze 6 na 7 Kč a jsem tomu rád.  A ty prášky? Tak ty bere v našem věku spousta lidí. Považte že kdyby jste kouřil do dneška kolik asi prášků by jste musel brát a nebo by vás mohli navštěvovat pozůstalí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 385x
Jsem hoch jehož životem prošli všichni prezidenti tohoto státu. Tím pádem nemusím blíže uvádět svůj věk, Sudičky mně do života vložily optimismus, chuť k psaní a cestování. Všech tří darů jsem využil a využívám dosud. A tak se batoh se vzpomínkami naplnil vrchovatě a když se do něj sáhne, je tu článek pro blog coby dup. Tak občas zkuste otevřít můj blog.

Seznam rubrik