Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Koukám, že pachatel textu raději ani nepípne ...;-D

1 0
možnosti
JH

V první řadě si nejsou rovny děti chytré a snaživé s dětmi hloupými a línými. Oblečení v tom hraje podřadnou roli. Mám dva syny, jeden je dosti bohatý, ale jeho děti chodí oblečeny zcela běžně, druhý je chudší, ale manželka děti vyloženě strojí. Mám podle toho posuzovat?

2 0
možnosti
Foto

Taková vzpomínka na ZŠ koncem 90.let - jeden kluk z vedlejší třídy oblečení fakt moc nedal, měli jsme spolu tělocvik, jeho tepláky pamatovaly už opravdu hodně, jako prádlo nosil červené trenýrky ještě z doby minulého režimu, někdy i potrhané, tak jsme si mysleli, že je to sociální případ, dokud se nezjistilo, že jeho táta je podnikatel, má počítač, mobil a vozí se v novém Fordu.

0 0
možnosti
JO

Mně je tohle celkem jedno. V Austrálii je to tak, že děti musí povinně do školy od 5 let. Ten první rok mají přípravku na první třídu. Od 5 let nosí uniformy. Nebývají tam školní jídelny, takže si děti nosí veliké svačiny.

2 0
možnosti
Foto

Podle mne by bylo lepší zrušit povinnou školní docházku a státem organizované školství.

0 0
možnosti

To jsem zvědav, jak by se autor tvářil na to, pokud by rodiče dětí dostali informativní leták, že v rámci akce "Nejsou mezi námi rozdíly" mají na prvního září vybavit dítě sadou oblečení - pět košil, pět triček, dvoje kalhoty dlouhé, jedny krátké, sako letní, zimní, bunda, svrchník ..... 

... 

A to vše v kompletu za zvýhodněnou cenu 19 999,-  :-P

3 0
možnosti
JO

Je fakt, že ty uniformy nejsou levné. Děti často nosí větší, aby jim déle vydržely.

1 0
možnosti
MS

A co bude po uniformách? Příkaz na stejnou dovolenou? Nákup stejného levného mobilního telefonu? Zákaz podjížděni dělí do školy dražšími auty?

1 2
možnosti
JR

J61a37r84a 89R43a96n42k

10. 2. 2015 4:35

Myslite si, ze Vase otazka je vtipna8-o zjistete si v kolika zemich, na kolika kontinentech jsou ve skolach povinne uniformy a budete prekvapen.....i v Cine;-D

0 0
možnosti
VH

Ony si někdy děti ve škole byly rovny? Ony vždy všechny měly stejné oblečení a stejné vybavení? Ani náhodou!!  Alespoň co já pamatuji (já a bráchové 1946 ÷ 1967, dcery 1973 ÷ 1979). Konec-konců i co si pamatovala moje matka.

  Má být škola přípravou  na život? Pak by měla být i přípravou na to, že jsme odlišní. Nejen nadáním, postavou, fyzickou silou, krásou, ale i majetkem.

5 0
možnosti
MP

Jedni by měli novoučké oblečení a druzí oprané ze sekáče.

2 3
možnosti

Inu dobrá. A jaké uniformy byste zvolil? Nějakou umělotinu a nechat to spíchnout v Bangladéši? Nebo kvalitní látky a nechat ušít na míru? 

Já jsem pro druhou variantu. Co Vy?

2 0
možnosti
JK

Uniformy ne!

Znám své papnhajmské - děti by dostaly pytel s dírama v ceně obleku od Armaniho.

4 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1159x
Jeden z těch, kteří si vývoj po roce 1989 představovali jinak.

Seznam rubrik