Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RR

rezjir

19. 2. 2010 21:35
Každá nová strana by měla

nejdříve kandidovat v obecních volbách, pokud by získala více než 10% hlasů, měla být právo kandidovat v krajských volbách, pokud by získala opět více 10% hlasů, získala by právo kandidovat v senátních volbách a teprve po získání třeba 10 mandátů by mohla kandidovat ve Sněmovně (samozřejmě vše natrvalo).

0 0
možnosti
RR

rezjir

19. 2. 2010 19:40
Má to háček

tj. tajemství, co vlastně chtějí voliči po politicích, kteří se dostanou do parlamentu. Protekci !!!!!!!!!!! To tajemství je už známo 100 let (tedy nic nového). Tehdy se dostali naivní socdemáci po prvé do parlamentu a jeden z nich pak článek, v němž si stěžoval, že voliči ho ustavičně atakují s tím, aby jím v té Vídni s něčím píchl, sehnal to či ono razítko, to a ono obšapl. Žádné plnění programu.

a pane bloggere, copak vás dostatečně nevyléčilo chování zelených ve Sněmovně. To přece byl případ nově vytažené strany na politické výsluní. A výsledek, hrůza pohledět. Možná, že platí, že s jidlem roste chuť, ale ještě více platí,  se zcela novým jídlem roste ještě více apetit. Za každou tou novou stranou jsou skryti staří známí, ti kteří neuspěli s lobbyngem u těc zavedených stran.

0 0
možnosti
A

Alfie

19. 2. 2010 20:12
Re: Má to háček

No zrovna Zelení se nevyznačovali korupčními skandály, oni si za své krátké působení u moci ani nahrabat nestačili. Projevili se spíš jako naprosto nepřipravení k faktické parlamentní práci - jejich problémem je nekompetentnost, vnitřní hašteření a posedlost nesmyslnými zákony. I když to poslední je vlastně podstatou zelené politiky jako takové :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1159x
Jeden z těch, kteří si vývoj po roce 1989 představovali jinak.

Seznam rubrik