Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rozohňování a bědování roztržený pytel. Kde máte jaké konkrétní řešení? Kdejaký srágora se vymezuje, ale co udělá, až přijde na lámání chleba? Nejspíš se podělá (jako obvykle).

http://cesak.blog.idnes.cz/c/465947/tvrde-porno.html

0 0
možnosti
JF

Taková daň existuje v Německu. Daň na východní část.

0 0
možnosti

To už mi jsou sympatičtější (ale ne sympatičtí) lidé, kteří prostě přiznají, že jsou xenofobové. Alespoň si nelžou do kapsy, či nelžou ostatním.

Většina lidí jako Vy viděla muslima na vlastní oči dvakrát v životě a zbytek informací máte z médií. Ano, díky tomu výborně splňujete definici xenofoba. 

Neříkám, že s muslimy je vše v pořádku. Ne nadarmo jsou s nimi problémy. Ale zase na druhou stranu, není to situace kterou Vám kreslí Nova či Blesk. Kulturní obohacení je potřeba a přináší svá pozitiva i negativa. Přílišné omezení migrace je škodlivé. Průšvih je v tom, že škodlivý je i opačný extrém.

1 22
možnosti
TP

T71o49m60á76š 10P38í63c19l

11. 6. 2015 21:31

Z médií čerpáte informace možná vy, dle vašeho naivního názoru. Co takhle jít rovnou k hlavnímu zdroji a otevřít si korán, Život proroka a trochu nastudovat historii šíření islámu? Bez politiků, bez neziskovek, bez xenofobů, bez aktivistů, prostě sám za sebe...

13 0
možnosti
PK

P98a23v38e39l 57K71i83l38i91k

11. 6. 2015 19:15

Píšete: "Nechci, aby se moje vnoučata dožila nové železné opony mezi zbytkem Evropy na východě a islámem na západě."

A co když je to v současné době ta lepší ze dvou možných variant?

Ta druhá horší varianta je že bude celá Evropa muslimská. Alespoň Evropští politici na ní pracují co jim síly stačí.

18 0
možnosti
Foto

".... až budou naše strany a vlády hospodařit s přebytkem rozpočtu, a bude splácen státní dluh, potom může chtít po občanech ať Česko podporuje imigranty...." - blá, blá, blá....  

Za posledních sto let od nás uteklo přes milion emigrantů a našli azyl a útočiště v zemích, z nichž žádná dlouhodobě nehospodařila s přebytkem a neměla splacený státní dluh. Mezi našimi emigranty zdaleka všichni nebyli vzdělaní, pracovití a osobně perzekvovaní. Většina z nich, troufám si tvrdit, byli emigranti ekonomičtí, přesto se jim dostalo pomoci a podpory, protože na západě všichni objektivně uznávali, že žít v ČSSR je nelidské a respektovali presumpci oprávněného útěku. Teď jsme na západě my a ti, kteří dnes prchají před IS, Boko Haram apod., žijí v podmínkách ještě asi 100x horších než bylo v ČSSR. Proto si vždycky říkám, když něco takového slyším/čtu, že toho blbého Čecha huba/ruka nebolí. Pokud už uprchlíkům nepomáháme přímo a nejsme - slovy naší vlády - ochotni přijmout ani mizernou pětistovku z nich, měli bychom aspoň držet hubu a tiše se stydět.

1 34
možnosti
VC

Pomáhat mohu, když na to budu mít - u nás to funguje tak, že my pomáháme druhým a na naše nemocné děti se zakládají sbírky... Co je dle Vás řešením? Nastěhovat si celou Afriku do Evropy? Tomu říkám prima nápad... Až za pár let budete tam, kde je dnes Afrika, tak si můžete stěžovat akorát tak sám na sebe... Přeji hezký deštivý den!

18 0
možnosti
LK

Velice pekne a hlavne dobre napsano. Karma

5 0
možnosti
IG

Multi-kulti daň ;-D ... souhlasím, naprosto nádherné .... R^

16 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1159x
Jeden z těch, kteří si vývoj po roce 1989 představovali jinak.

Seznam rubrik