Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

johnpeters

2. 11. 2008 20:27
soudruzi cikani...

vidim,ze nekdo mysli kolenem lip nez jiny mozkem.tato cisla,mile drevo,nedokazuji nic nez to,ze nasi cteni politikove na civilizovane zapadni evrope nenechaji nit suchou-krasnym prikladem je na pr.p klaus-,zatimco napor etnik nam ve vsech smerech vzdalenych,a to zejmena z asie,vcetne romu,do nasi vlasti je nechava klidnymi az trestnym zpusobem!

0 0
možnosti
K

kion1

2. 11. 2008 20:21
Volič Národní strany

Bude bohužel občanská válka, a nebude to dlouho trvat.

Poděkujme za to komunistům, falešným humanistům, a soudruhům neomarxistům, kteří ovládají média, přes něž doporučují, jaký je správný životní styl, ikonizace zrůd, jako Che Guevara, podkopávání tradičních hodnot apod.

Jinak, dobrý článekR^[>-]

0 0
možnosti
DN

DEINONYCHUS

2. 11. 2008 20:25
Re: Volič Národní strany

Ale budeme muset počkat, až to bouchne v západní Evropě, jinak by nás kritizovali. Ale to nejspíš nebude trvat dlouho. Stačí finanční krize, propad sociálního systému, k tomu nezvládnutá imigrační politika a velká města budou hořet. Pak příjde náš čas. Zatím to chce vydržet.

0 0
možnosti
D

Dřevokocour

2. 11. 2008 20:07
Zajímavé

je, že zdravým rozumem (viz profil) se ohánějí zejména ti, kteří v lepším případě myslí kolenem. Co dokazují Vámi zmiňovaná čísla? Vůbec nic. Mimochodem by Vám neškodilo zopakovat si mluvnici na úrovni základní školy. ;-D

0 0
možnosti