Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

radim36

23. 8. 2008 11:24
Já v podstatě souhlasím s autorem.

 Jak tehdy ujel ten řidič se spolujezdkyní bez placení od benzínky v Kunčicích pod Ondřejníkem a jak ho zastavili až někde v Ostravě po střelbě, tak kdyby tehdy nebyl ten policajt, co střílel, trapně popotahován soudem za postřelení spolujezdkyně, možná by nyní ten řidič policajtům i opilý zastavil a neujel.  Na druhé straně, já tu cestu znám, jestli se to stalo tam, kde si myslím, tak to je velice jedovaté místo. Od Hájova je tam dlouhá rovná přehledná cesta mírně dolů, kde se to dá pěkně rozpálit a pak je prudká zatáčka doprava hned po krátkém poměrně strmém padáku dolů. Ta zatáčka je krytá tím padákem, takže shora není vidět a navíc za zatáčkou je cesta krytá shora stromy a jsou tam další zatáčky vyžadující po tom padáku dost podstatné zpomalení.  Kdo to tam nezná, může mít plno práce i střízlivý, najednou zjistí, že musí brzdit v prudké pravotočivé zatáčce a ve svahu.

0 0
možnosti
Z

Zapata

23. 8. 2008 9:25
Tohle jsem nějak neochopil.

Co byste chtěl? Aby policajti každého kdo nezastaví rovnou zastřelili? \nějak té stížnosti nerozumím.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

23. 8. 2008 6:39
za to může demokracie

 to je jen vláda lidu a jak víme lidé jsou všelijací a ti špatní jsou většinou i draví a tak se dokážou prosadit. Je třeba nastolit zřízení kde před demo se přidá poctivý a pak by to byla vláda poctivých a slušných lidí. Ale takových pokusů už tady bylo a poslední si ještě dobře pamatujeme.

0 0
možnosti

Krak

23. 8. 2008 0:07
Kristepane,

než začnete psát, tak nepijte. Nebo si to potom alespoň jednou přečtěte...

0 0
možnosti

lopee

22. 8. 2008 23:41
Apeluji...

Apeluji na všechny novináře, aby přestali už říkat/psát, že hrozí pachateli '...AŽ x let vězení... '. Ať začnou konečně říkat buď JEN, nebo DO x let vězení. Sice vím, proč to říkají, ale je to výsměch všem slušným lidem. Za krácení státu na daních si pachatel odsedí více let, než když někoho připraví o život. :-/

0 0
možnosti
M

mammamia

22. 8. 2008 21:40
jenom

me zamrazilo, ze policie, misto aby dopadla cloveka pod vlivem, dopomohla k tomu, aby zemrel dalsi clovek.

0 0
možnosti
N

nettopejr

22. 8. 2008 21:31
odpovědnost

no ono to o tom, milý důchodče, zda ten policista dokáže zodpovídat za svůj zásah.

Pokud bude vědět že za nesprávný postup ponese následky a zároveň si bude jistý podporou za postup správný......

Z opačné strany by si nikdo neměl dovolit neuposlechnout policistu a jak ho jinak donutit než převahou slova, síly, ale i zbraně......

0 0
možnosti
VK

egypttwo

22. 8. 2008 21:17
souhlas

navrhuji - zabití autem = vražda s použitím zákeřné zbraně = doživotí. povolit střelbu policistům. není to dávno, co zdrogovaný kluk zabil na chodníku matu s dítětem. zavřel bych na doživotí bez možnosti propuštění.

0 0
možnosti
Z

zcek

22. 8. 2008 21:15
ty čárky

Moc prosím, dodělejte ty čárky mezi větama tak, jak se patří, ať to dává smysl. A začněte titulkem, ať dává smysl. Díky. Jinak nic přínosného v textu, to přece víme už dávno.

0 0
možnosti
D

důchodce

22. 8. 2008 21:15
Vy by jste takto

zprofanované policii, o jejichž  příslušnících  téměř dnes a denně slyšíme co ukradl, zpronevěřil, koho v opilosti zmlátil a podobně, dal možnost jen tak bez obav střílet po lidech jako po králíkách někde na honu? To přece nemůžete myslet vážně?

0 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1159x
Jeden z těch, kteří si vývoj po roce 1989 představovali jinak.

Seznam rubrik