Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Ale ti migranti netáhnou do Evropy proto, že jejich dědové byli kolonizováni. Ti jdou do Evropy za dobrým bydlem, nebo s určitým strategickým záměrem. Tak si tu odpovědnost za to, že jsme vlezli do područí evropských koloniálních států nabouchejte někam.

2 0
možnosti
KD

Pan Pehe dobře žvaní za peníze z Bruselu. Zapomíná na to, že nejlepší je vždy osobní příklad. Co mu brání v tom si k sobě nastěhovat cca 10 uprchlíků, starat o ně za své a připravovat je na život. Vzhledem k tomu, že zde šéfuje pobočce americké vysoké školy, tak má násobně větší odpovědnost než Češi. Američané rozvrátili většinu států Blízkého a Středního východu ve spolupráci s krutou náboženskou diktaturou Sadské Arábie.

3 0
možnosti
Foto

Peheheho rád nemám, ale určitou pravdu má.

Pokud se ožením, mohu nést odpovědnost za dluhy, které nadělala manželka před svatbou.

Ono se to furt mění, ale tak nějak to alespoň nějakou chvíli bylo, že exekutoři obstavovali plat, samozřejmě spíše manželek než manželů, protože muži nasekají asi víc dluhů než ženy.

A my vlezli do spolku, který nám prozatím sponzoruje nějaké nesmysly a teď nám předložil účet.

0 2
možnosti
Foto

Pehe pouze konstatuje co upravuje zákon. Na příklad pokud manželka spáchá trestný čin odpovídá sama a ne s manželem

0 0
možnosti
Foto

dostal jste mne. První vaše věta mne zvedla, protože pro mne to prázdný pojem není ve vztahu k ostatním. Vy jste to rozšířil i o odpovědnost k sobě samému a tam by se něco našlo.

0 0
možnosti
JH

Osobní zodpovědnost je u nás v současnosti prázdný pojem. Nikdo není za nic osobně zodpovědný, zejména v politických a státních, úřednických funkcích. Pokud by tomu tak bylo, byla by tato žumpa již řádně vyčištěná. O osobní zodpovědnosti za sebe sama taky nemůže být řeč. Máme sociální stát, který nám dává iluzi bezpečí, proto z vysoka kašleme na životosprávu, přípravu na stáří a chování na silnicích. Je to logické, i kdybychom to dělali, povinné platby nám to nesníží.

0 0
možnosti
Foto

Jaromíre, kdybychom my řidiči ignorovali předpisy tak, jak to dělají cyklisté, to by teprve byl mazec.

Jinak je to na silnicích z 99% pohoda.

0 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1159x
Jeden z těch, kteří si vývoj po roce 1989 představovali jinak.

Seznam rubrik