Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J11a43r27a 32R56a34n41k

29. 1. 2015 20:02

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-29004253

Zdroju je mnoho, pokud byste sel do hloubky, zjistite, ze i systematicke vyvrazdovani slonu (kazdych 15 minut je zabit jeden slon a slonovina jde prevazne do Ciny, to same s hrochy) a penize ziskane za prodej klu jdou Boko Harum a ISIS, hledejte a najdete, neni to pouze ropa, jak se kazdy domniva, muze to byt i prodej mladych nevest, ktere jsou jeste nezletile. Navic  ted tech divek, ktere unesli ze skol stavaji chodici bomby, aniz by vedely a chtely.

0 0
možnosti
Foto

Nemám na mysli nějakou složitou administrativu, ale označování výrobce. Každé auto má technický průkaz. Je pravda, že nevím má-li ho tank nebo dělo. Každý prsní implantát má číslo a je dohledatelný.  Zjištění obchodníka by se provádělo až po prokazatelném užití zbraně nebo munice. Každý výrobce má evidenci dodávek pokud nedodává zadarmo.

0 0
možnosti
OP

Ťukl jste lehounce hřebíček na hlavičku, jen těch ran zatím není dost. Za článek R^

1 0
možnosti
Foto

To chci vidět, jak zajistíte něco, co zatím nikdo nedokázal - zajistit původ zbraní a hlavně munice od výrobce až do zákopu;-D. Máte vůbec představu, kolik po světě běhá například munice ráže 7, 62, a hraček, které ji dokážou zpracovat...?:-)

0 0
možnosti
SB

Pane Kroupo, stále čekám na Vaši omluvu za to, že jste včera napsal, že propaguji použití atomových zbraní proti muslimům. Potom jste sám uznal, že jste si mě s někým spletl, ale omluvu jste k tomu uznání omylu nepřipojil.

Místo toho nastoupola cenzura a mně byl vymazán příspěvek, ve kterém jsem vyjádřil své nízké mínění o Vaší morálce i o Vaší moudrosti.

Blahopřeji Vám k tomu, že jste zařazen do proudu současné nastupující cenzury a totality, ale tu omluvu mi ještě dlužíte.

0 0
možnosti
Foto

Hraje se jen na city, myslet nad příčinami není u nás politický zájem. Brečíme nad holocaustem, řezáním hlav, válkou na Ukrajině, ale širší rozbor v hlavních médiích pochopitelně chybí. Řeší tam snad někdo, který stát vydává na zbrojení mnohonásobně více prostředků než jiné státy, ačkoliv mu napadení nehrozí? Rozebírá tam někdo současné války do podrobností? Vám karma.

0 1
možnosti
Foto

Podle všeho máte na mysli USA. Dovolte mi jednoduchou otázku - fakt si myslíte, že je v USA továrna, ve které se vyrábí AK47, zbraň, která drtivě poráží co do počtu všechny ostatní ve výzbroji IS...?:-)

2 0
možnosti

Zásadní otázka- Je vůbec zájem ze strany světových mocností zničit islámský stát ?

0 0
možnosti
KC

S tím náboženstvím je to trochu jinak. Není to opium lidstva, jak to vyslovil Marx, naopak, je to nástroj, který dává životu smysl. Jak jinak vysvětlíte, že národy, které se náboženství nevzdaly, rostou a prospívají, zatímco ateistická Evropa mizí a vymírá?

1 0
možnosti
TP

T26o89m21á86š 43P78í40c11l

29. 1. 2015 11:05

Evropa nejvice rostla, kdyz se od nabozenstvi oprostila. Ted se do ni nabozenske tmarstvi vraci a nikdo se tomu nesnazi branit, proto jde Evropa do haje.

3 0
možnosti
MT

Další ze série "originálních" blogů ve stylu "nehas, co tě nepálí" a "za všechno můžou vy-víte-kdo". Mainstream postoprvé.

0 0
možnosti
Foto

M35i97l31a86n 36K93a88s75l

29. 1. 2015 10:41

Přečtěte si někdy o životě v islámském státu. V jednadvacátém století.

0 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1159x
Jeden z těch, kteří si vývoj po roce 1989 představovali jinak.

Seznam rubrik