Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J72i71ř48í 95K84i68n84d82l

11. 11. 2016 10:12

KdybyRusko nepodporovala ASADA o v Sýrii, nejspíš by tam nebyla občanská válka. RvRv

2 0
možnosti
Foto

Teď už je těžké říct, kdo občanskou válku začal, ale spíše se začala bouřit opozice. Rusové začali podporovat Asada až když válka začala. Už v jednom svém příspěvku "Občanské válka je konfrontací Ruska a USA" jsem se vyjádřil.

0 0
možnosti
OK

Vážený pane, vy jste nepochopil podstatu demokracie. Demokracie totiž nespočívá pouze v možnosti svobodně volit. To by bylo málo. Demokracie umožňuje komukoli veřejně vyjadřovat své názory, a to i formou organizovaného protestu. V tradičních demokraciích, jakými jsou třeba Velká Británie či Francie, takové protesty vídáme, stejně tak je tedy můžeme vidět u nás či v USA.

Jediný problém nastává tehdy, pokud jsou protesty spojeny s násilím. Tomu se musí zabránit.

Je dobře, že u nás lidé veřejně protestují proti demokraticky zvolenému Miloši Zemanovi, stejně jako je dobře, že vystupují v USA proti demokraticky zvolenému Donaldu Trumpovi. Bylo špatně, že ve třicátých letech lidé masově nevystoupili proti demokraticky zvolenému Adolfu Hitlerovi, stejně jako bylo špatné u nás, že lidé včas nevystoupili proti předsedovi demokraticky zvolené strany Klementu Gottwaldovi.

Hlas svědomí bychom v sobě neměli nechat umlčovat.

3 0
možnosti
Foto

Vážený pane, asi jste nepochopil o čem je článek. Nejde o potlačování názorů. ale o respektování určitých rozhodnutí. Vám by asi vyhovovaly nové volby USA a nové referendum v Británii a nejspíše opakování až by vyhrála Clintonová (třeba na podesáté)

1 1
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1159x
Jeden z těch, kteří si vývoj po roce 1989 představovali jinak.

Seznam rubrik