Diskuse

Integrace

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J70a82n 24R69á80ž

7. 3. 2016 15:23

Pan Pehe je u mne zařazen mezi šiřitele myšlenek, které z důvodů duševní hygieny nečtu ani neposlouchám. Na zvracení je toho i bez pana Pehe u nás ke čtení dost.

Doporučuji napodobit.

1 0
možnosti
PP

EU se bohužel stala něčím, co se limitně blíží RVHP. Ekonomicky je to Německá Unie, v níž ostatní státy slouží jako německé satelity ať už jako montovny polotovarů pro "vyspělou" německou ekonomiku (v podstatě všechny země bývalého východního bloku) nebo jako finančně zaopatřené satelity (viz třeba Řecko, Itálie, Španělsko či Portugalsko). Němci ovládají ekonomiku celé Evropy a tudíž si činí nárok i na ovládání politiky.

V celé mašinérii EU se zcela vytratila původní myšlenka volného pohybu osob a zboží. Rozpočet EU činí 300 miliard Euro, z čehož 154 miliard připadá na různé dotace a podobné pitomosti. Zkuste hádat k čemu slouží zbývajících 146 miliard? Není to tak složité - to jsou peníze, které spolkne chod EU - zejména 300 000 eurobyrokratů (s průměrným platem více jak 5000 Euro), různé "summity" o ničem, poslanci a jejich poradci (plat a chod jednoho europoslance stojí ročně minimálně 230 000 Eur). A za těch 146 miliard jsme "oblažení" takovými "výdobytky", jakými jsou např.

- emisní normy (nyní už snad EURO 6) ničící zemědělství a krajinu řepkou a auty, která mají asi třetinovou životnost

- skvělou "čistou" elektřinou, která hyzdí krajinu a přináší cca trojnásobné navýšení odpadu (díky čínským solárním panelům, jejichž životnost je cca 5 let)

- "obohacení" džihádem a analfabety z Afriky a muslimských států

- "ekonomický rozvoj", který na nás chystá EU dohodou s USA (kdo by se netěšil na geneticky upravené žrádlo, jako by nestačil ten humus, který do nás cpou naši polští přátelé na popud "skvělých" obchodních řetězců, že?)

... a tak by se dalo pokračovat pitomostmi typu zakřivení banánů, velikosti cirkusových šapiró, velikostí "životního prostoru" drůbeže (já se sám divím, že mě nikdy nenapadlo, že když bude mít slepice o 1m2 větší prostor, její vejce bude daleko ekologičtější a slepice nebude ve stresu) atd.

A Pehe - to je "užitečný idiot", který (bůhví za čí prachy) to vychvaluje. Člověk, jehož přínos pro společnost je záporný.

3 0
možnosti
JS

V USA je problem s integraci asi (nikdo nevi presne) 20 milionu ilegalnich migrantu, prichazejicich prevazne z Mexica a zami Stredni a Jizni Ameriky. V nekterych oblastech zeme je dnes mozno se dorozumet pouze zkomolenou spanelstinou. Situaci nikdo neresi. Mozna prave proto stoupaji preference prezidentskeho kandidata Trumpa.

0 0
možnosti
JC

Pehe je muž, který nemá nikdy pravdu.

Být premiérem, přijmu ho jako placeného poradce a udělám vždy pravý opak toho, co mi poradí.

6 0
možnosti