Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

babacek

12. 7. 2009 7:24
Multikulti

K zamyšlení to rozhodně je. Pochybuji však, že by to pochopil i např. Kocáb který má nadřazené jiné cíle jak skutečně řešit multikulti. :-/

0 0
možnosti
S

Semper2

11. 7. 2009 21:58
Multikulti ? Především výborný kšeft

pro právníky  !

výborný text o podvodném advokátovi Faganovi :

http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/nejslavnejsi-pravnik-sveta-zbaven-profesni-licence_7249.html

0 0
možnosti
MS

kenzo

12. 7. 2009 0:11
Výborný kšeft, i pro jinak zdiskreditovanou a nefunkční OSN!

Svými iniciativami agentura ACNUR de

facto podporuje živelnou imigraci do EU, kterou je po léta postižena zejména Itálie. Když Itálie nebyla vyslyšena se svými návrhy na koordinovaný restriktivní přístup k nezvládané imigraci na úrovni EU, přikročila pod tlakem veřejnosti k postupu individuálnímu. A ejhle, jedním z největších kritiků vedle Vatikánu a imigranty prostoupenými odbory a nejrůznějších humanitárních organizací to byla právě ACNUR, která byla největším kritikem imigračně-regulačních opatření. Ministr obrany Ignazio la Russa proto neváhal na jednoho z hlavních podněcovatelů imigrantských peripetií ukázat prstem – praktiky ACNUR vykazují známky nehumánnosti a zločinnosti.

Co je to ACNUR? Etnoobchodníci z OSN podílející se na kriminalizaci a islamizaci Evropy! Zde jejich web:

http://www.acnur.org/

Etnoobchodníky jsou - OSN (UNHCR/ACNUR), AI, HRW - ti všichni si udělali dobré lehkoživné zaměstnání na společenský účet, jehož výsledky popularizují pod jménem multikulti!

0 0
možnosti
C

cojanato

11. 7. 2009 20:12
Tedy nevím, ......

....jak jste si vývoj po roce 89 představoval, ať již v ČR nebo celosvětově, ale Váš článek o multikulti mně připadá dosti rozporuplný a nejasný. Co jste vlastně chtěl říci ? Přečetl jsem si i Váš článek o imigraci, ale i tam mně chyběl jasný závěr a názor.

Nebo je to jen jakési varování ?:-/ Tak Vám nevím.

0 0
možnosti
VK

vava

11. 7. 2009 20:20
Re: Tedy nevím, ......

Doufal jsem, že to co bylo dobré se zlepší a to špatné zmizí. Charakterizoval bych to slovy  "dříve platilo: Projev nedůvěry je urážející a zneužití důvěry je trestuhodné. Dnes platí: Projev důvěry je hodný vola a zneužití důvěry je úspěšné podnikání."

 Máte pravdu, moje příspěvky mívají trochu otevřený konec, nutící k úvaze.  Třeba k úvaze o tom, co chtěl autor říci. :-)

0 0
možnosti
PZ

Karlik1263

11. 7. 2009 20:10
Multi-Kulti

To ze prvni Americane vyvrazdili Indiany je beze sporu. Ale ziji v Americe uz 30 let a mohu sam potvrdit ze Amerika udelal velke pokroky co se tyce mezi-rasovych vztahu.Kdo by si mohl predstavit v 60tych letech ze budeme mit Afro-Americana za Presidenta nebo ze Imigrant z Rakouska se stane Guvernerem Kalifornie. Mohu opravdu potvrdit ze meze-rasove vztahy v USA jsou na tom nejlepe od doby kdy Colombus objevil Ameriku. Kdyz se clovek podiva na lidi kteri dostavaji Americke Obcanstvi tak je to kalejdoskop lidi,Cinane,Indove,Africani,Vietnamci,Korejanci,Rusove. Proste z kazdeho kouta sveta.Vsichni si jsou vedomi ze mohou dokazat cokoliv a byt cimkoliv ( snad ne Presidentem ten musi byt narozeny na uzemi USA). Evropa je na tom trochu jinak;v Nemecku Turci treti generace nemaji obcastvi coz v Americe vubec neexistuje,jak se jednou dite narodi na uzemi USA automaticky ma Americke Obcanstvi.

0 0
možnosti
VK

vava

11. 7. 2009 20:22
Re: Multi-Kulti

Pamatuji ještě tvrdy rasizmus v USA. Strejda jednoho z kolegu z práce odpověděl na dotaz proč má pušku u dveří, že ji má na černochy (bylo to v padesátých létech) 

0 0
možnosti
P

praveverka

11. 7. 2009 17:51
hezky opsaný z učebnice!

pane, zjevně se vyznáte v historii lidstva stejně jako karboxylovým kyselinam. Nová uzemí byla dobyta vyspělejšími zbraněmi (palné zbraně) a také počtem (výcvikem a organizací). Kdyby se všichni cizinci v Evropě spojili, tak by stěží dobyli Švýcarsko natož celou Evropu. A nepovnávejte 17. století s 21. stoletím. To je hloupost. Nestrašte prosím Vás spoluobčany.

0 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1159x
Jeden z těch, kteří si vývoj po roce 1989 představovali jinak.

Seznam rubrik