Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

1. 8. 2011 23:35
Levice nemá zájem,

aby všichni byli na tom stejně.

0 0
možnosti
SK

slava kunst

3. 8. 2011 3:54
Re: Levice nemá zájem,

všichni samozřejmě ne, papaláši se musí mít dobře po vzoru orientálních vládců. Ostatní se musí mít špatně, ani nevím proč to tak mají...

0 0
možnosti
PH

petrph

1. 8. 2011 15:30
problém třetí věty

" Tím by schopní, šikovní a pilní ztratili motivaci". Otázka je zda a jak se ti chudí mohou dostat  pomocí "schopnosti, šikovnosti a pilnosti" z té třídy "chudí  jsou ještě chudší! do té sféry "bohatí jsou ještě bohatší",popřípadě jestli je to ta správná motivace,kterou společnost potřebuje..

Asi chápete,že jestli bude dělník pracovat i 12hodin denně,moc té rostoucí chudobě neuteče.I kdyby šel podnikat a  těch 12 hodin obíhal zákazníky.

Možná měl začít dřív,dobře se učit a být ve střední třídě jako učitel,lékař,inženýr ale i ta střední vrstva dneska chudne.I ten skutečně schopný,co si vybudoval vlastní fabriku,má obvykle na krku ohromnej dluh,vázne mu odbyt a děsí se dalších státních zásahů,které ho pošlou ke dnu.

Ale jak se dostat do té vrstvy "bohatší ještě bohatšíimi",kde jsou VIP manažeři polostátních podniků,majitelé firem zprivatizovaných za hubičku,zahraniční majitelé bank které jim stát prodával (se započtením oddlužení) zadarmo,doživotní politici,správci vytunelovaných fondů?

0 0
možnosti
N

Nero

1. 8. 2011 15:24
Těžce se mýlíš,bývalý příteli

Levice má zájem o co největší počty chudých.(tedy potenciálních voličů).Proto jim je levicová mééédia vyrábějí.Stádo je trvale přesvědčováno,že "nemá co do huby" (Jandák).

Byl jsem v sobotu v Buchlovicích,prý na dni česneku.No nevím.Spíš šlo o festival obžerství a předražených cetek.(Ale i předraženého česneku)

Kdo věří televizi,že se mají občané zle,jako např.Ty,ať zajde na nějakou podobnou akci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1159x
Jeden z těch, kteří si vývoj po roce 1989 představovali jinak.

Seznam rubrik