Dětský den "Cesta do Tramtárie" a Kácení májky pod horou Slunečná

V sobotu dne 06. června 2015 se uskutečnil v Dětřichově nad Bystřicí již tradiční Dětstký den pořádaný zdejší ZŠ a MŠ tentokrát s názvem "Cesta do Tramtárie" spolu s Kácením obecní májky a mistrovským fotbalovým utkáním.

Cesta do Tramtárie - v lese

Akce začala ve 14.00 hodin  u volnočasového dětstkého hřiště ve středu obce, děti v doprovodu rodičů procházely trasu lesními stezkami a plnily různé úkoly a soutěžily o "tramtárské penízky" za které si v cíli zakoupily odměnu v pobobě dětských maličkostí jako např. bublifuk nebo sladkosti apod. V lese na ně čekaly kouzelné bytosti v kostýmech, které s dětmi hrály zábavné hry. 

Skákací hrad a motokáry

Poté se program přesunul od 15.00 hodin do areálu fotbalového hřiště TJ, kde byly připraveny atrakce pro děti ( skákací hrad, trampolína, dětské motokáry apod.) a děti si u táboráku opekly špekáčky. Od 17.00 hod zde na hřišti sehrálo fotbalové mistrovské utkání domácí mužstvo  proti sousednímu  TJ Dynamo Ryžoviště, odkud přijela početná řada fanoušků. Domácí sportovci se odměnili divákům vítězstvím.

Fotbalový zápas s Dynamem Ryžoviště

Od 19.00 hodin byla pokácena obecní májka a nadále následovala volná zábava. Občerstvení bylo zajištěno. Obec Dětřichov nad Bystřicí a Základní a Mateřská škola připravila rodičům i dětem příjemný den, kterého se zúčastnilo na dvěsta návštěvníků, kteří se dobře bavili za slunečného počasí. Poděkování patří všem organizátorům za pěkný zážitek!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karol Volf | čtvrtek 11.6.2015 14:05 | karma článku: 4,54 | přečteno: 182x