Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Něco podobného jsme měli doma, i když trochu v lehčí verzi (asi, bůhví, jestli si to nemaluju) a vážně jsem se zabývala myšlenkou, že bude jedináček, představa druhého dítěte byla noční můra :-)

Jinak plavání kojenců je super, chodila jsem tam hlavně kvůli sobě, byla to asi nejzábavnější činnost, co se dalo s tak malým dítětem dělat. Naštěstí to bavilo i syna :-)

1 0
možnosti
Foto

Moje babička navíc razila heslo: špinavé dítě, spokojené dítě. Souhlasím s vámi i s ní. Též jsem prošla něčím podobným. V dobách nejhlubší totality, bez pomoci rodiny, bez informací, zato s postiženým dítětem, kdy jsem několikrát denně cvičila vojtovku. Kdo nezkusil, nebo neviděl reakci dítěte - ten nepochopí. No a do toho přišel odpoledne (tenkrát se chodilo z práce kolem 14-15) domů tatínek s úsměvem na rtech: tak copak jsi tu celý ten den dělala? Dodnes se divím, že jsem se nestala vdovou vlastní rukou. Buďte ráda, že máte zdravá štěstíčka 3x. PS - píšete skvěle V

1 0
možnosti
Foto

Ano, Vojtovku jsme zažili s druhorozeným Jonášem a opravdu zkušenost k nezaplacení. Především do mojí praxe. Není nadto na vlastní kůži pochopit, proč ty matky při rehabilitacích brečí spolu s dětma. A příchod mého muže z práce je jak přes kopírák s tím Vašim. Zdravím:)

0 0
možnosti
LM

První tři roky života našeho zlatíčka si vůbec nepamatuju, protože to nevyspání bylo tak soustavné a absolutní, že už hlava prostě nefungovala moc dobře. Ještě že jsou fotky :-D A když pak odjeli poprvé k babičce na víkend, spala jsem šestnáct hodin v kuse. Podruhé taky. Potřetí už jen kolem dvanácti... :-D Budil se do docela vysokého věku, ještě v šesti jsme ho vraceli do postele, když polospící bloumal bytem a narážel do nábytku. V době, kdy začal zvládat nebudit celou rodinu vlastními budíčky mezi pátou šestou přešel plynule do puberty, takže klid asi nebude nikdy. ;-)

1 0
možnosti
LM

... básník chtěl říci, že cítí dokonalé pochopení a výstižnost psaného. :-D

1 0
možnosti

A přes to vaše stýskání si jednoznačně platí: POHODOVÉ DÍTĚ MÁ JEN POHODOVÁ MATKA! Některé maminky pro samou službu dítěti zapomínají na milování se s životním partnerem. A to milování je základní stabilizační faktor člověka.

:-)

0 0
možnosti
LM

Vzhledm k věkovému rozdílu dětí by jeden i řekl, že bohužel nezapomínala ;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 13080x
Lékařka a spisovatelka. Pracovala jako pediatrička v Baťově nemocnici ve Zlíně a následně na klinice v Německu. Nyní pečuje o malé pacienty v dětské léčebně v Luhačovicích. Spolupracuje s firmou HiPP, pro kterou píše články a brožury. V podcastech „Baby talk“ sdílí své zkušenosti s posluchači coby pediatrička a maminka v jednom. Narodila se jako jednovaječné dvojče a vdala se za muže, který má taktéž svou identickou kopii. Během tří let se jim postupně narodili tři synové. V roce 2018 byla čtenáři ONA Dnes zvolena Ženou roku. Dříve psala blogy, za které obdržela i několik ocenění, série nazvaná Já, doktorin vyšla knižně. Nyní se věnuje psaní beletrie, a to románů s thrillerovým nádechem (Zítřek ti nikdo neslíbil, Odbočka v lesích, Jiné místo)