Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bond

18. 2. 2008 16:57
Zbabělci podle Karocha!

Pane Karoch, zkuste se soustředit a zamyslet se nad skutečností, kde asi panuje větší disciplína,  ve straně kde občas hlasuje někdo jinak nebo ve straně, která hlasuje vždy jednohlasně jak za Husáka? Dále by mne zajímalo jak byste komentoval skutečnost, kdyby v ods například při hlasování o důvěře Topolánkovi vlády by  např. pan Tlustý  hlasoval s čssd proti ods a znamenalo by to pád  vlády? Můžete prosím odpovědět. Děkuji.

0 0
možnosti

Karoch

18. 2. 2008 17:16
Re: Zbabělci podle Karocha!

Rád bych se zamyslel, ale nemám čím.

0 0
možnosti

Pružinský

18. 2. 2008 16:01
"Čím se tento nešťastník provinil, víme." Tedy skutečnost:

Poslední 2 Topolánkovy slavné "výhry" byly jen za použití hrubého vydírání a korupce. (Bez ohledu na Kubiceho předvolební podpásovku) tato současná vláda byla prohlasována parlamentem jen "díky" uplaceným a vydíraným poslancům - Melčáka a Pohanky (potvrdil - byť nepřímo - soud), (Klaus po volbách: Vláda nemůže stát jen na podpoře přeběhlíků)... Klaus byl pak zvolen po "přikoupení" Snítilého (7 dětí - to se to vydíralo a uplácelo!). No, všeho do času...(Y)

0 0
možnosti

Vašek

18. 2. 2008 16:53
Re: "Čím se tento nešťastník provinil, víme." Tedy skutečnost:

Ty jsi ale hovádko boží! Proč tedy nepodáš trestní oznámení? Korupce a vydírání jsou trestné činy a ty se též dopouštíš trestného činu, když o tom víš a neoznámíš.

0 0
možnosti

Kočičí přítel

18. 2. 2008 15:17
Paroub

Je fakt, že Paroub dělá své straně velké zle, i když je skupina v naší zemi (hlavně na ostravsku) která ho vyloženě miluje, protože potřebuje zřejmě osobu tvrdého vůdce.

0 0
možnosti
II

idneol

18. 2. 2008 15:11
Já myslím,

že se vidíme moc černě a naopak si idealizujeme západní země. Když se podíváme na hïstorii 19. a 20. století v Evropě i USA, je plná Paroubků i Topolánků, Švejnarů, Klausů, ba i Havlů, i když toho by to asi urazilo nejvíc. Jenže většina z nich je zapomenuta bez ohledu na to, že ve své době třeba budili hrůzu či nadšení. Paroubek nemá žádný potenciál subjektivní ani objektivní, aby ovlivnil dějiny země. Za 20 let bude zcela zapomenut, i kdyby byl premiérem třeba ještě dvakrát.

0 0
možnosti
PN

petrnew

18. 2. 2008 15:03
Nejhorší je, že to dobrá třetina voličstva nevidí

Nejhorší je, že to dobrá třetina voličstva nevidí, ba co hůř, paroprasetovské štěky typu "ale sofort" jim imponují...:-©:-©:-©

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2105x
Pravičák, který se svým pravičáctvím mívá teoretické i praktické problémy. Ale jinak má život strašně rád.

Seznam rubrik