Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nepolitik

16. 2. 2008 17:39
Nejkrásnější je, že podle

šibala Paaroubka zvítězil pouze o jeden hlas přeběhlíka Snítilého. On rozdíl 30 hlasů o ničem nevypovídá.

0 0
možnosti
I

InCEn

16. 2. 2008 17:19
volba

pokud bys chtěl koukni na můj článek o o volbě a Švejnarovi:) http://www.pro-muze.cz/2008/02/12/jan-svejnar/

0 0
možnosti
T

tadybyl

16. 2. 2008 16:37
Drtivá porážka koho?

Máte pravdu k jakési drtivé porážce došlo. Pokud umíte nějaký cizí jazyk přečtěte si hodnocení voleb v zahraničí. Dobrá by byla angličtina, němčina i ruština. Celkem docházi je shodě. Parta mafiánů z parlamentu zvolila prezidenta a někam tím ve světovém kontextu česko zařadila. Věřte, že to čtení není lichotivé. Česko bylo drtivě poraženo.

0 0
možnosti

AK

16. 2. 2008 17:02
Re: Drtivá porážka koho?

Půvabné. Něco na způsob:"Miláčku, věříš mě nebo svým očím?" Inu zpravodajství může býti různé. Kdysi nedávno pan Pehe kvílel, jak špatně o nás v zahraničním tisku špatně píší. Poté vyšlo najevo, že onen článek, kterého se děsil, napsal on sám. Pan Švejnar se také zaklínal svou světovostí. Po přečtení dvou z jeho výplodů, jsem o tom začínal vážně pochybovat. Nakonec se ukázalo, že ho prý pořádně neznají ani studenti oné Michigenské. Věřím, že Morning Star(pokud ještě existuje) a podobné plátky budou o volbě presidenta u nás psát tak, jak referujete. Ale s tím už se musí člověk smířit.;-D

0 0
možnosti

jana

16. 2. 2008 15:41
Autorovi

R^R^:-)

0 0
možnosti

tonda

16. 2. 2008 15:15
dotaz

Každý máme právo na svůj názor, Vy ho navíc dáváte na veřejnost,...budiž.. Vůbec nepochybuji o tom, že napříč politickým spektrem se vyskytují někdy více, někdy méně zjevné levárny. To už holt v parlamentní demokracii bývá. Prosím Vás jen o jedno. Když tak horlivě bojujete za ODS, vysvětlete mi, jak je možné, že  ODS dá na kandidátku za senátora pana Burgermeistra, který byl kdysi pravomocně odsouzen za krádež (okradl nějakou babičku o stříbrné svícny nebo tak nějak). I když trest je už zahlazen, přesto morální profil takového člověka je více než pochybný. Co takhle kouknout i do vlastních řad.....

0 0
možnosti
PS

xlb2

16. 2. 2008 15:31
Re: dotaz

nejsem fanouskem pana Burgermeistera, ale na svou otazku jste si vlastne sam odpovedel. zlocin a trest pana senatora byly zahlazeny. zakon rika, ze na takoveho cloveka mame hledet, jako na osobu bezuhonou. kazdy clovek si prece zaslouzi druhou sanci a je na nem, jak s ni nalozi. pan Burgermeister druhou sanci od spolecnosti dostal a dotahnul to az do Senatu.

0 0
možnosti
HV

mattiCZ

16. 2. 2008 15:12
Vážený pane pravičáku!

Jak tak sleduji, nemáte problém jenom se svojí pravicovostí, ale též s fakty. "Korumpovatele" Ploce že nám zatkli? Ale to snad ne. Pro vaši informaci: pana Ploce se pokusili korumpovat, nikoliv obráceně! ! Tak si to laskavě zapište do svého pravicového mozku!

0 0
možnosti
R

rulemaniac

16. 2. 2008 15:18
Re: Vážený pane pravičáku!

doporucuji studium slohu pane a ne urazky levicobolsevickoparoubkovskeho stylu!

ono to bylo mysleno ze byl zatcen TEN korumpovatel TOHO pana Ploce .. toho pana Ploce ktereho sem jako kluk obdivoval jak lita nad svahy a ktereho bych dnes na tom svahu nechal odletet nekam do ... socanska luza ho zverbovala a pouzila k takovy prasarne ze patri do stejne krabicky jako prasoroubecek blbecek!

3 x FUJ

0 0
možnosti

J.

16. 2. 2008 15:06
Já bych je snad ani přeběhlíky nenazýval

Myslím, že pokud se poslanec svými lokty probojoval do poslanecké sněmovny (nebo do senátu) je to člověk, který chce k myšlení používal vlastní mozek a nepotřebuje k tomu cizí. Důsledkem toho, že ho k používání cizího mozku někdo (Paroubek, Ráth...) nutí, je potom to, že musí časem zákonitě uvažovat o narovnání stavu, tedy dezerci ze své "rodné strany". Nemyslím si tedy, že jde o přeběhlíky, ale prostě o lidi znechucené svým prostředím.

0 0
možnosti

Beruška

16. 2. 2008 15:01
Kdyby blbost nadnášela...

létal by autor jako holubička:-).

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2105x
Pravičák, který se svým pravičáctvím mívá teoretické i praktické problémy. Ale jinak má život strašně rád.

Seznam rubrik