Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

belgian chocolate

25. 4. 2008 22:44
vystoupit samozřejmě lehké nebude

ale bude to proveditelné a hlavně nutné

0 0
možnosti
K

kion1

25. 4. 2008 19:31
Volič Národní strany

Naprostý souhlas!!!R^[>-]

0 0
možnosti
JJ

Yurek

25. 4. 2008 18:50
karma

A už Vás mám v RSS. R^

0 0
možnosti
PN

Petr z Bologni

25. 4. 2008 18:27
Bhuzel

Vazeny pane Karochu, opet vynikajici prispevek - bohuzel.

Pro Trnity Sirup: je zrejme, ze nemate mnoho znalosti o tom, jak to chodi ve "starych" a "novych" clenskych zemich, tak jeden priklad za vsechny:  muj bratr - majitel jatek -  je bruselskou legislativou nucen posilat ke kontrole asi desitku vybranych kusu tkane z kazdeho porazeneho kusu - opakuji - Z KAZDEHO PORAZENEHO KUSU. Potud vse v poradku, spotrebitel je patricne chranen. Naklady na  rozbor musi ze zakona hradit sam - a ty cini asi 15-20% veskerych nakladu.

Zde v Italii v krizovem obdobi nejvyssiho vyskytu  nemoci silenych krav se rozbory provadely namatkove nejvyse jednou za tyden - opakuji - NAMATKOVE NEJVYSE JEDNOU ZA TYDEN. Podobny pripad se udal v nedavne minulosti s  mozzarellou kontaminovanou dioxiny, ktera je v Italii a ve zbytku Evropy  prodavana, avsak Jizni Korea, Taiwan a Japonsko ji na zaklade vlastnich zdravotnich rozboru zakazaly dovazet. Priste si zjistete fakta nez zacnete zvracet na svoji rodnou zemi.

0 0
možnosti
MS

Michal007

25. 4. 2008 17:16
Deficity EU

Pěkná studie mj. o demokratickém a institucionálním deficitu v EU od bývalého německého prezidenta Herzoga je na http://www.obcinst.cz/clanek.asp?id=1126.

S Ústavním soudem to bude zajímavé. Lepší způsob jak ho na delší dobu zahltit a paralyzovat snad neexistuje.

0 0
možnosti
TS

Trnitý Sirup

25. 4. 2008 16:43
Těžký úděl českého kutila

.. výrobci, který musí dodržovat ..

... potravináři, ....

když mi si to tu chceme dělat pěkně v našem českém bordýlku a běda jak někdo rozkazuje, že se má třeba maso dávat do ledničky a že hotový jídlo v restauraci nemá být z předešlého dne !!! To jsou hajzli ti v tom Bruselu, voni nechtějí aby se dali lidi vojebávat ...

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

27. 4. 2008 20:45
Re: Těžký úděl českého kutila

No ale i o tom to je. Kazda zeme ma sva specifika - silne cukrovarnictvi treba (diky kvotam EU zaniknuvsi), tradice ve vinarstvi (produkce na popud Francie oklestena), nebo ulezelej gulasek ze vcerejska, kterej, jak vime, chutna nejlip (dle EU fuj fuj).

Misto ceskyho bordylku chcete uniformitu podle "evropskeho" vkusu? Velkej bordel Bruselskej? Nemoznost stanovit si vlastni program hospodarske sobestacnosti proto, ze v Nemecku maji nadurodu? Kde jsou nejaka pozitiva?

Mnohem drsnejsi ale opravdu je to, ze EU po nas chce odsouhlasi neco, co nam neda nejdriv precist. Procpak asi? Vam to smrdet neraci?

0 0
možnosti
VH

Stará kára

25. 4. 2008 16:38
senátní hrádky

To oni tam měli malé hrady (od nichž je slovo hrádky odvozeno)?

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2105x
Pravičák, který se svým pravičáctvím mívá teoretické i praktické problémy. Ale jinak má život strašně rád.

Seznam rubrik