Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..kriste pane..pavel horňák......netušil jsem že tohoto exempláře si vůbec ještě někdo pamatuje...natož aby se přiznal...že ho miloval....:-/

3 0
možnosti
Foto

I19v76o 29C79i84l88i94c86h

5. 2. 2015 22:40

Nikdy jsem ho sice nemiloval, ale v rámci nostalgie si ho občas (i s ostatními tehdejšími interprety) na TýTrubce se ženou u slivovice pustíme ;-) Je to docela sranda ;-D

2 0
možnosti

Topinky jsou dobré pořád. Já je ale dělám pro sebe na tousteru. Mastné a česnek můj žlučník nechce. Co se vzpomínek týče, tak nejlepší jsem jedla jako holka na venkovním kluzišti nad Prašným mostem. Ty byly!:)))

Jo, pěkně jsi to napsala.:))))

3 0
možnosti
Foto

I29v87o 83C70i46l12i54c32h

5. 2. 2015 21:58

Jo, můj žlučník také silně protestuje. Ale čas od času mi to za to labůžo prostě stojí ;-)

3 0
možnosti
Foto

Pěkné, ale "Lucky mamka" je jako pěst na oko.

Jak to je v Nejisté sezóně? "Až půjdu přes most Karla do divadla Národa na stěnu Čerta, uznám, že jste zvítězili. Ale bude to vítězství Pyrrhy, dříve Pyrrhovo vítězství."

2 0
možnosti
PH

P92a68v32e54l 81H12e80k

5. 2. 2015 21:42

Njn, tak já si teda du udělat topinku ve vajíčku, honí mě mlsná. Dokud budu číst takový blogy tak nezhubnu.

5 0
možnosti

:))) v tuto noční hodinu?:))

2 0
možnosti
Foto

Jó chlupatý chleby, ty už jsem dlouho neměl. Co se bejvalka odstěhovala zpátky do svojí skoro rodné vesničky, tak všechno tvrdnoucí pečivo sušíme pro její králíky a slepice. Dřív jsme je smažili každou chvilku, když se nám chleba zdál pro běžné použití trochu moc unavený. Děti s kečupem, já s plnotučnou hořčicí a chlapskou hromádkou nakrájené cibule. Sakra, to jsem dostal chuť.... (ale dcera už šla spát a já jsem línej mazat jen kvůli sobě nádobí).

2 0
možnosti
Foto

I58v30o 58C55i47l20i32c96h

5. 2. 2015 21:39

Připomněl jste mi "falešný tatarák" - hořčice a kečup promíchané na topince ;-)

0 0
možnosti
PN

P16e42t36r 87N53ě17m75e90c

5. 2. 2015 21:04

topinky jsou snad u vetsiny lidi stale klasicke jidlo

2 0
možnosti
Foto

No klasicka topinka na oleji asi ne, spis brusketa v topinkovaci, protoze jak ctu, tak v dospelosti uz mastnou topinku snese malo kdo ;-)

0 0
možnosti
Foto

I73v75o 53C42i76l41i55c89h

5. 2. 2015 21:03

Díky za vzpomínky, které mám docela podobné R^ Jen topinky i chleba ve vajíčku si doma děláme dodnes. A ještě děláme penízky - to mne naučil táta, prý je to válečné jídlo. To omyjete brambory a i se slupkou je nakrájíte na cca 3 mm tlusté plátky. Pak rozpálíte olej a ty plátky tam smažíte, dokud lehce nezhnědnou a neudělají se na nich tmavé "puchýřky". Uvnitř musí zůstat měkké. Jí se to horké, mastné a hodně posolené (doporučuji jednotlivé kousky solit až těsně před konzumací). I naše děti tohle taťkovo válečné jídlo milují.

2 0
možnosti
Foto

Ta nádherná povrchní sladkost svobody vykořisťování.

1 1
možnosti
Foto

Je mně tam ulitlo plus, coz jsem nechtela, protoze nechapu, co tim chcete Jiří říci :-) Jinak jednoho Jirku Reznika jsem znala. Jirka bylo jmeno, Reznik prezdivka a byl to kamarad Lucky z blogu ;-)

0 0
možnosti