Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Kájo,nádherné fotky! Mám úžasnou maminku od manžela (tchýně se k ní fakt nehodí, je skvělá), roste jí na zahrádce leccos, ale pro citrony musím do obchodu. Přesto jsi mě inspirovala a právě jsem jeden vypila. Tak pak Ti povím, jaké následky to na mne dlouhodobě zanechalo? Ju? :-)

1 0
možnosti
Foto

;-D Dášo díky;-D a dej vědět;-D Ta moje je fajn, ale je to furt tchyně. jak její chlapeček není jako v bavlnce, dokáže bejt pěkně nepříjemná.

0 0
možnosti
JM

Kájo, krásné povídání i fotky! A na ten citron ráno nedejte dopustit. Mně to chutná a navíc mi to teď vyléčilo zánět dásní. Odražená voda s citronem mne vždy nakopne. Zdraví Jana

1 0
možnosti
Foto

Jani děkuju:-) S citronem pokračuji dál R^;-) Někdo ho pije i s medem, ale to je docela tfujtajbl.

0 0
možnosti
Foto

Kájo, "Kalábrie, jež voní exotikou" ;-) Jinak prima.

1 0
možnosti
Foto

Je pravda, že s gramatikou jsem na štíru, vydavatel měl dost práce s opravou gramatiky v mé knížce ;-D Ale snažím se to kontrolovat se strýčkem Googlem ;-) .......a ten říkal, že jenž a jež je stejné, ovšem více používané je slovo která. Tak teď babo raď ..........tu babu si neber osobně ;-D Ale jinak dík!

0 0
možnosti
Foto

:-)noco my zase máme zimu:-)hezký

1 0
možnosti
Foto

Super článek a osvěžující fotky. Děkuji za vaši citrónovou inspiraci :-)

1 0
možnosti
VI

Heršvec, tam je krásně. Proti tomu našemu počasí, kdy většinou přes mlhu nevidím ani protejší baráky. Já se tam snad taky odstěhuju;-D. Děkuji za blog i přání a samozřejmě samá nej nej nej přeji i já:-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuju strašně moc za ta nej :-) U nás v Assisi byla taky furt mlha, že by se dala krájet. A dnes od rána prší a prší. Brrr, je taková zima, co vleze až do trenek ;-D Ale těch deset dní v Kalábrii jsem si užila, to zas jo :-)

0 0
možnosti
Foto

R^Zajímavý článek, děkuji.:-)

1 0
možnosti

Kájo, začala jsi letošní blogování ve velkém stylu! To je nádhera jak fotem, tak slovem! Ale co se vlastně divím, když je to tak v podstatě vždy. Ty strelície tedy jsou! Může být něco krásnějšího, než tato květinová ptačí hlava?

Prostě blog plný estetična:-) Díky za nějVR^

Ať se ti letos daří vše, na co sáhneš!:-)

1 0
možnosti
Foto

Maruško ty jsi hodnááá:-) Ale není to tím, že miluješ Itálii? Nebo jsem sama k sobě moc kritická? Mně se to zdálo takové obyč. Ale podle komentářů tady i na Fb je to dobrý :-) ....a to mám teda ještě větší radost, než když si myslím, že je to dobrý ........ted se do toho zamotávám co, ale snad to rozluštíš ;-D Strelicie pamatuju, když jsem dělala v květinářství. Byla to nejrásnější kytka, balená po jedné a pěkně drahá. Už tenkrát stála 120Kč a to je už skoro 20let. Děkuju Ti moooc za komentář i za nádherné přáníV

1 0
možnosti
RP

Moc hezký blok (jako ostatně všechny Vaše ) pěkné fotky. Strelicie mě vloni poprvé po 6 letech krásně vykvetla mám je vypiplané že semínek z Madeiry.Zato vánoční hvězda jako každoročně opadává. O nich jsem nevěděla , že někde tvoří nádherné keře.dokud jsem překvapivě nad jedním nestála na dovolené..

1 0
možnosti
Foto

Radko děkuju :-) Strelicie se vidí opravdu málo, to jste dobrá R^ Z keřů vánoční hvězdy jsem byla taky v šoku ;-D

0 0
možnosti
MD

I Vám přeji krásný nový rok !

Konečně jsem se "dočkal" nového článku, který jsem netrpělivě vyhlížel, a zklamán tedy opravdu nejsem. Dýchl na mne tentokrát svěží vzduch z jihu. V jiných článcích, kterými dokážete bravurně čtenáře přenést do dob nedávno dávných na mne zase dýchá nostalgie. Fotky si ale raději prohlížím na blogspotu.it, kde jsou v přiměřeném rozlišení a dá se jimi lépe kochat.

Již nyní se těším na příští příspěvek!

1 0
možnosti
Foto

Děkuju a dobré ráno Miloslave:-) ....teď mě tak napadlo, v jaké pohádce byl král Miloslav? Jste moc hodnej, že mi píšete takové pěkné komentáře, to povzbudí. Zrovna jsem si říkala, že to není tak nějak vůbec spisovatelské, že já prostě neumím psát hlavou, jen srdcem - jen to co prožívám (vydavatel po mně chtěl knihu - fantazii, ale to bych nezvládla). Pokud budu číst takovéto komentáře, tak budu furt psát jak píšu - lepší než se do něčeho nutit ne ;-) Pokud máte Fb, tak mrkněte na můj profil, je tam fotek mnohem víc. A já jdu napsat o té ošklivější tváři Kalábrie, co mi připomíná starou Prahu, Prahu za socialismu. Krásný den:-)

0 0
možnosti