Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-)R^Mám ráda Vaše povídání.

1 0
možnosti

Karlo, opět super počtení. Je pravda, že v každé třídě jsou pěkné (a taky nafoukané) holky, pěkní hoši, na které si myslí všechny holky:-), a taky nějací vejlupci, kteří vymýšlejí nějaké klukoviny. Ty jste ve třídě neměli? Palec nahoru a karma.

1 0
možnosti
Foto

Děkuju :-) Ale měli, o těch třeba taky časem napíšu. Jen mi to musí problesknout hlavou. A teď mi probleskolo hlavou jen to, jak si ten Bohdan, co sedával vedle mne, mazal Tygří mast na čelo. Prý proti bolesti hlavy. Ale já tím smradem málem padla ;-D

1 0
možnosti
Foto

Karlo, opět fajn vzpomínka;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Jitko já to pišu jako moje ,,paměti" :-) Pak si to pro sebe a pár přátel z dětství nechám vytisknout (to mi slíbila jedna kamarádka) a tak, i když pro spoustu lidí možná nezajímavé - to co si píšu do knížky, dávám sem. Někoho, jako jsi ty to potěší a to mě moc těší. Děkuju !

0 0
možnosti
Foto

:-)  Myslím, že jsem Vás našla. Zadní řada, devátá zleva. A Nanynka má červený svetr. Scházíte se na srazech? My se k tomu už hodně let chystáme, ale pořád nic...

1 0
možnosti
Foto

Já jsem ta sedmá, otočená k Nanynce. Devátá je Dana, ta byla ještě vyšší. Srazy občas děláme, ale já většinou nejsem v Praze. Byla jsem jen na jednom. Ale pokaždé, když přiletím, tak se nás pár ze třídy sejde - ty co mám na fb :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,96
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!