Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Vážená paní Karlo,

Vaše články si pokaždé velmi rád přečtu. Jste takový znalec lidských duší, což nepochybně vychází z Vašeho vrozeného daru život uchopit a o všem, co s ním souvisí, hodně přemýšlet. Vy prostě život skutečně ŽIJETE na rozdíl od mnohých, kteří jej jen přežívají.

Zdá se, že první barvy jsou ryze ženské, pak následují barvy unisex. A vcelku logicky by se nabízely i některé ryze mužské barvy...:-P

Pište častěji, můžete-li.;-)

A samozřejmě velká karmaR^R^R^.

1 0
možnosti
PC

... a ještě taková malá poznámka: Skutečně jste takový ten pozitivní červenáček, pro nějž je příznačným symbolem srdceV.

1 0
možnosti
IL

Krásně napsánoR^R^R^, každý je barevný tam uvnitr a uplně jinak barevný a na kůži houbelec záležíVVV. Proto mě určitá hesla rozpálí doběla. Asi jsem také červená, budˇ láskou všechno rozdávající a nebo potom vztekem...

1 0
možnosti
Foto

Moc děkuju V Je super, když je hodně červenejch ;-)R^

0 0
možnosti

Kájo, tak já s určitostí poznám lidi zelené...závistí a nenávistí. Přímo to z nich sálá. Těm se tedy vyhýbám. Dvě vlastnosti, které mi vadí.

Já mám lidi "zmapované" podle jmen. I to funguje...až na ty pověstné výjimky.

Měj se krásně, děfče červené!

A díky za milý blog, jak ty to umíš!

3 0
možnosti
Foto

Maruško ahoj, ty jsem tam chtěla taky napsat, ale jelikož mám zelenou barvu ráda, jak teď jezdím po naší zelené republice, tak jsem je šoupla do černé ;-)

1 0
možnosti
Foto

To je ale perfektní nápad rozdělit si lidi podle barev!! Napadlo mě už spousta srandiček, ale tohle ještě ne. Nevím, kam zařadit sebe. Někdy jsem červená, někdy splývám s přírodou - takže zelená, někdy nerada dávám najevo, co cítím - takže modrá, a včera, když tlak byl proklatě nízko a blížila se velká voda, jsem měla černé myšlenky - takže černá????

3 0
možnosti

"Mám ráda barevné lidi" po přečtení názvu blogu, jsem měl obavu, že jde o další oslavný příspěvek k násilníkovi a recividistovi Floydovi. Naštěstí to nebyla pravda.R^

2 0
možnosti
Foto

:-)R^ Asi taky začnu barevně nálepkovat, ať už v tom nemám chaos...!

2 0
možnosti
Foto

Ty jsi zlatá Míšo ...duhová se zlatým odleskemV

2 0
možnosti
Foto

Kájo, to je krásně napsaný, zdravím!;-)R^

3 0
možnosti
Foto

Ahoj JíťoV Tak to mám radost, zase jsem se bála, že jak píšu málo, bude to blbý. Proto jsem to tam dala večer ;-D Děkuju a krásný den kočko koloběžko :-)

2 0
možnosti
MV

je to tak, jak pises!

krasnej cerven preju k vam domu

1 0
možnosti
Foto

DíkyV, ty jsi přesně ten růžovej človíček s věčným úsměvem na tváři. Když vidím tvůj komentář, vidím jen to hezké ... Vás, váš dům s růžema, váš super byt, koupališt, hafíka v trávě ... ty jsi pozitivita sama Marku, ať se Vás to drží!!!

0 0
možnosti

Tak tady na blozích idnes bohužel potkáte spíš ty "prskavky", jak by řekl kouzelný dědeček z jedné satirické komedie Petra Schulhoffa (jeho filmy krásně vystihují českou náturu a Miloš Kopecký v roli cholerika, herce Theodora Bergnera, ve výše zmíněném filmu, byl prostě dokonalý), takové blogy jako je ten Váš nebo pana Pavlíčka jsou zde spíše výjimkou. Je zvláštní, že v sedmdesátých a osmdesátých letech byly natočeny ty nejlepší české komedie, když pominu budovatelské seriály pana Dietla, ale možná je to (nebo především) zásluhou plejády vynikajících herců.

1 0
možnosti
Foto

;-D Děkuju, prskám jen doma ;-D Také miluju staré filmy z osmdesátých let, Nemocnici na kraji města moc ne, mám raději filmy z přírody. I když Jaroslav Dietl bydlel u nás v Hlubo a jeho dcera Annička chodila se mnou do třídy, jeho tvorbu jsem moc nesledovala. Ovšem herci mého dětství jsou úžasní R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,96
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!