Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karlo. hlavně, že se nestalo nic horšího.:-) Už jsem se bála, jestli nejste marod. Já mám na takové situace slogan: všechno má svůj konec, aneb nic netrvá věčně.....:-)Obrňte se (no, ne zase tak moc čokoládou:-))). a vydržte :-) Mezilidské vztahy jsou ty nejtěžší!:-)

1 0
možnosti
Foto

Marie díky V, už mi psali i moji zlatí čtenáři do mailů, co semnou je - to je úžasný :-)

1 0
možnosti
LH

Nedokáži ohodnotit jaká jsem tchyně( k tomu by se musela vyjádřit snacha a zeť),ale řídím se heslem " když budou potřebovat radu nebo pomoc ať si o ni řeknou!.Návštěvy u nich jsou dlouhé tak akorát, snacha se směje že říkám jedním dechem dobrý den a nashledanou.Tak si myslím že ne každá tchýně je na zabití.

2 0
možnosti
Foto

Každá určitě ne, ani ta moje, já jí mám docela ráda. Ale jak psala Šárka, max.týden ve stejném bytě ;-)

1 0
možnosti
Foto

A já si říkám, kde ta Kájina tak dlouho vězí...ona se zatím cpe čokoládou a hádá s tchýní;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Jitko přesně ;-D Tohle už jsem chtěla napsat několik dní, ale buď jsem vytočená a nemám náladu psát a nebo nemám čas - hlavně spíš klid na to psaní. A jeětě stres z akné, co mi vyskočilo po x letech :-/

0 0
možnosti
OP

Žila jsem se tchyní 11 let v domku a šlo to. Jen jsem si ji trochu vycepovala, co je přes čáru :-)

2 0
možnosti
Foto

Tak to Vás Olgo obdivuji, já bych to nezvládla. I když jak jsem psala, v Kalábrii je super, tam s ní problém nemám. Tady se nudí a prudí.

0 0
možnosti
Foto

Má tchyně je hodná. Tak strašně hodná, až mám po týdnu chuť jí zabít:-)) Takže týden je u mě hraniční, pak zvedám kotvy a jedu domů. Ale málokdo asi může říci, že rád jezdí ke tchyni:-)

1 0
možnosti
Foto

Přesněěě Šárko, ta moje je taky hodná, nikdy jsem s ní nějak velké problémy neměla, ale po dvou týdnech už jo ;-D Týden je ideál R^ Jezdit rád ke tchyni? Možná na oběd, ale né každý týden. Já ji mám naštěstí daleko, tak ji vidím 3x ročně.

0 0
možnosti
Foto

Dostal jsem chuť na čokoládu...mám tu oříškový belgický Cachet, 32 procent kakaa, rozplývá se hořkosladkou chutí na jazyku...docela pomalu...přes chuťové pohárky se její aroma dostává do krve a pak do mozku...hmm...asi si dám dvě tabulky :)

3 0
možnosti
Foto

No čoveče Boháček, ty bys měl psát do gurmána. Sorry za toho Boháčka, ale to přijmení je prostě úžasný - jméno Karel samosebou taky ;-) Můžu ti říkat tak i tak?

1 0
možnosti
Foto

J66a12n79a 42M34a77j96o63v90á

24. 10. 2014 23:40

Doplňte čokoládu a vydržteR^R^

1 0
možnosti
Foto

Jani díky. Nejhorší je, že ten můj Ital je nervní z ní, ale vrčí na mě ;-€

1 0
možnosti
AV

A61n22n87a 57V65e84s51e63l46á

24. 10. 2014 23:14

Tchýně mojí kamarádku tak dlouho kritizovala , až jí vyhodila . Viděli se před půl rokem , na pohřbu tchýně. Já se svoji tchýni taky nestýkám. Už nemám nervy na buzeraci . Dá se to snést rok, 2, 5, ale vše se zají. Nic nebylo dobré. Takže má co chtěla .

0 0
možnosti
AV

No, aspoň jednou máme jiné zkušenosti, když už si nás tady pletou...

S tchyní jsme každá hodně jiná, takže kamarádky by z nás nikdy nebyly - ale máme se vzájemně rády a respektujeme se. Jestli si někdy myslela, že si její synáček nevybral nejlépe (a aspoň občas si to pomyslet musela, vzhledem k tomu, jak jiné máme názory třeba i na vedení domácnosti), nedala mi to nikdy najevo. V počátcích jsem to asi byla spíš já, která měla pocit, že s vyšším vzděláním a rozhledem vím všechno nejlíp, ale už jsem z toho vyrostla. :-) Pravda, nebydlíme jsme spolu - věřím, že to by asi až tak splavné nebylo.

Dospělý syn si asi před čtvrt rokem přistěhoval přítelkyni. Taky nemůžu říct, že bychom se zrovna kamarádily, ale zdá se, že ač pod jednou střechou, sneseme se dobře. (A taky je to spíš ona, co si myslí, že je má patent na moudrost a tu a tam trochu poučuje - ale pamatuju vlastní mladá léta, usměju se, asertivně odpovím, že když už jsem zvyklá to tolik let dělat jedním způsobem, asi už jiná nebudu... a je klid.) Akorát musím trochu fungovat jako "azbestová destička" s "pratchyní". Synovu přítelkyni kvůli tomu "všudejsembyla všechnoznám všechnovímnejlíp" nemůže vystát moje matka... Až tak, že by k nám nepřišla na návštěvu, pokud bude ona doma... No, nic není ideální.

1 0
možnosti
  • Počet článků 266
  • Celková karma 34,98
  • Průměrná čtenost 3708x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!