Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za Zemana se nestydím.

Několik sprostých slov nepokládám za nic zásadního, jak se toho organizovaně chytla naše média. Karel Schwarzenberg pronesl na veřejnosti daleko více sprostých slov a naše média to prezentovala jako projev aristokratické vznešenosti.

Havla pokládám za kontroverzního prezidenta. Za velký klad mu připisuji, že v roce 1989 netekla krev a revoluce proběhla klidně, ale poté si to pokazil s "humanitárním bombardováním" Srbska a podporou agresorů z NATO.

0 3
možnosti

Karlo, vidím to podobně. Palec nahoru! i karma.

2 0
možnosti
Foto

Marie krásný večer a díky :-) Škoda, že ten náš Kája Boháčků to vidí jinak ;-)

2 0
možnosti
DK

Máte to asi popletené,,,s Havlem jsem....já se ptám kde...Zdali jste neměla na mysli Havlem....Bohužel bez karmy...já ten jeho novoroční projev mám schovaný pro vnoučata nebo archiváře...

1 1
možnosti
JN

No vidíte, já jsem se s Havlem v roce 1990, chlubil, v roce 1992, když se mu pod rukama rozpadla republika a jeho jedinou starostí bylo zajistit, aby se stal prezidentem toho zbytku, můj obdiv dostal značné trhliny. V roce 1997, když podstatná část země byla stižena povodní a pan prezident to ani nevzal na vědomí, protože na chalupě v hrádečku smolil zahajovací řeč na jakési intelektuální fórum, tak už ztratil i ten malý zbytek mé úcty. A na jaře v roce 1999 jsem se za něj styděl, jako za žádného prezidenta před ním ani po něm. A pak až do jeho odchodu do minulosti jsem jej raději nevnímal.

1 1
možnosti
Foto

Bez karmy, zrzko :) Havla jsem nemusel a nemusím a abych se styděl za Zemana, do toho mám fakt daleko :p

6 1
možnosti
Foto

Karliku tak to mi bylo jasny, ze bude hodne lidi proti. Ale ja to proste musela napsat ;-)

2 0
možnosti
DP

D67a73d86a56k 79P78e56t94r

18. 11. 2014 6:26

Ani se vám nedivím, že jste se chlubila Havlem. Ti kteří jej vytvořili, byli skutečně profíci. Ne každý jim na jejich dílo skočil.

7 0
možnosti
DD

havla jsem měl rád a za zemana jsem rád ještě víc !

1 0
možnosti
  • Počet článků 266
  • Celková karma 34,94
  • Průměrná čtenost 3708x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!