Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kájo, to je dobře, žes to napsala, já jsem vytočená do bezvědomí. Takový dobytek. Já bych tu blbou hru, co nás všechny stojí tolik prachů, jednoduše zrušila, kdyby to šlo. To už nemá se sportem vůbec nic společného. Italští fanoušci se jedou samozřejmě pomstít, jenže to pak nebudou o nic lepší než ty zvířata z Holandska.

2 0
možnosti
Foto

Zuzko ja o tehle vecech normalne nepisu, ale dnes jsem musela. Me to taky vytocilo, kdyz pulka TV zprav byla o tom, kolik bude kde policajtu, aby se nic nestalo. Kvuli fotbalu, to by se jeden pos...!! ;-€

1 0
možnosti

Kájo, tak to je děs. Já myslela, že takový binec dělají jen u nás Baníkovci, když někam jedou  na zápas. Když se dívám v tv, tak všichni v Anglii, Španělsku sedí spořádaně na stadiónu, a fandí. A o řádění mimo stadión jsem nikdy nečetla. Že se toto stalo v Itálii od holandských "bijců" mě šokuje. V podstatě je mi líto policistů, kteří moc neví co je čeká, a musí do služby kvůli magorům. Večer se podívám na zápas. Doufám, že tam bude klid.

Nedivím se, že tě to rozčílilo. Za blog karma a R^

1 0
možnosti
Foto

Marusko dekuju, to byl takovej rychloblog v odpoledni sieste, ale videla jsem, ze o tom ceske noviny nepisou, ze bude dneska ,,odveta.,, ;-O Fotbal uz je jen korupce a bordel - alespon ten italskej :-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,96
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!