Diskuse

Assisi

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

K tomuto tématu jsem něco málo napsal na blogujeme.unas.cz

1 0
možnosti

Karlo, Vás mi seslalo samo nebe:-)), jak se říká. Konečně se o Itálii něco pořádného dozvím. Jednoho Francesca z Assissi :-), tedy spíš z Moravy, mám doma. Už jste 2x zmínila tu piadinu, tak to budu muset zkusit udělat. Jen ta mouka bude problém:-). Ale aspoň přibližně. Ten Váš minulý blog mě zase navodil vzpomínky na dětství, tábory a první lásky. Takže dík. Co se italského vína týká, máme rádi Merlota a já si teď oblíbila odrůdu primitivo. Mějte se fajn!

1 0
možnosti
Foto

Marie Vy mi vždycky vtisknete úsměv do tváře :-) Francescovi všechno nejlepší ! Asi si dá radši kus toho masa, než piadinu. Ale pokud ji chcete udělat, na internetu jsem viděla i nějaký recept česky. Nevím však, jaké to bude. Na netu piadina piu´ mají obrázky, pro inspiraci. Ani nevím, že už jsem o ni psala ;-D Já mám pamatováka na věci z dětství, ale co bylo před týdnem, pokud mne to vyloženě nezaujalo  to už nevím, vypouštím. Asi se mi toho tolik do té mé hlavičky nevejde 

;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,96
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!