Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RE

Zase to shrnu jednou větou: Svět je jedna velká žumpa s dobře natřeným víkem. (to víko jsme my "vyspělé země")R^

0 0
možnosti
Foto

Pravdu máš.R^R^

Když jsem na tom byla mizerně, nikdy mne nenapadlo si stěžovat na vládu, politiky...byla to pouze moje "zásluha."

A provoz v Praze okolo páté jsem zažila včera. A souhlasím;-D Zvlášť křižovatka Želivského byla fakt výživná.

2 0
možnosti
DP

A bylas někdy takhle v neděli večer na D1? ;-D

0 0
možnosti
DP

Jo, máte pravdu. Vyřešila jsem to tak, že se s fňukaly prostě nestýkám. Mám různé přátele, někteří žijí dost skromně, jiní se mají fakt dobře, ale nescházíme se proto, abychom si stěžovali.

5 0
možnosti
MN

Skvěle napsáno, mám stejné vzpomínky. A ještě bych připomněla uhlí, pokud jste topili v kamnech. To se objednávalo před topnou sezónou u Uhelných skladů a existovalo maximální množství na domácnost, které vystačilo akorát tak na jednu průměrnou zimu. Víc se objednat nedalo, ani doobjednat během zimy. Pokud byla zima chladnější nebo delší, muselo se s ním setsakramentsky šetřit. A s tím souvisí i ten pověstný svetr. Pro mě bylo a stále je naprosto normální nosit v zimě svetr. Naopak nošení trička v zimě jsem vždycky považovala a pořád považuju za zbytečný luxus (pokud nejde o otužilého člověka, což já nejsem).

8 0
možnosti
Foto

Děkuju :-) A uhlí jsme měli taky, to tahání kýblů pamatuju, ale to, jestli ho bylo málo ne. Mně ho připadalo vždycky strašně moc, když jsme ho v kýblích nosili celá rodina ze dvora, kde ho složili do sklepa ;-D S tričkama to mám tak, že krátký rukáv na podzim zazimuju, jako všechno letní oblečení, i když letos si jich asi pár nechám, na ty návaly (jak jsem psala) se budou hodit ;-)

0 0
možnosti

Je to, jako když těm lidem seberete hračky dobrých situací, proto se bojí chudoby. Ale Chudoba cti netratí

1 0
možnosti
JS

Plně souhlasím ale zkuste s takými názory na shromáždění na Václavák když se demonstruje. Lidí si pořád myslí, že jim někdo ubližuje a je to podporováno médii. Půlka zpráv je o bídě v Česku a když se někoho zeptám kolik zná lidí ve svém okolí kteří se mají špatně a nezavinili si to sami tak mlčí. Máme tady 30let svobodné volby a 30let nadaváme na politiky. Čím to je? Chceme něco, co nám nikdo nemůže splnit. Hezký večer.

6 0
možnosti

Je to tím, že dávat vinu druhým je pohodlnější. Nic nemusíte dělat, jen nadávat. Mentální děti v dospělém obale.

6 0
možnosti
Foto

Mluvíte mi z duše. Váš blog úplně srší pozitivní energiíR^V

7 0
možnosti
RP

Hezky a pravdivě jste blog napsala. Je příjemné každé ráno popřát hezký den ať už partnerovi nebo domácímu zvířátku , nebát se trochu toho ranního optimismu ....i když to někdy jde ztuha;-) Clověk si musí uvědomit, že jsme zde vlastně na návštěvě.

5 0
možnosti
Foto

Děkuju a přesně jak říkáteR^ Tak si tu návštěvu musíme užít a né ji protrpět :-);-)

2 0
možnosti

Nepamatuju si, kdy bych naposledy sdílel něčí blog. A tohle nasdílím, jak moc je to pravda.

6 0
možnosti
Foto

Wow, tak to moc děkuju, to mne fakt těší, ten Váš komentář V

1 0
možnosti
Foto

R^:-)Tak. A díky za každé nové ráno. I za to, že mám s kým i pro koho žít, že mám co jíst i kde hlavu složit, střechu nad hlavou. A vím, že nic z toho mně nespadlo samo od sebe do klína:-) https://youtu.be/ZDqqrit9M8kR^

9 0
možnosti