Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

No tak hlavně, že máš na koho hodit vinu.

Za tvé obžerství mohou tvé kvasinky :)))

MImochodem ta věta na začátku "Už jako prtě jsem za drobné utíkala koupit bonbony..,"... no ostatní děti si za drobné asi utíkali koupit mrkvičku že :)))

0 4
možnosti
Foto

Žerou i umělé sladidlo?:-)

0 0
možnosti

To je podobne sproste slovo jako treba margarin?

2 0
možnosti
Foto

Já vám na nic nesahám, pane Řehák, nebojte. ;-D A ano, pro mne je velký problém vynechat ze stravy cukr. Prostě normální závislost. A ano, když kvasinky všechen cukr sežerou a přemění ho na čirou euforii, to je paráda, o tom žádná. :-P

0 0
možnosti

Tak si pak nestezuj pani Mikova. :-) Je to jen v Tobe. Kdyz nebudes chtit, tak ten cukr/pervitin/cigaro/pivo/vino/marihuanu atd... proste vypustis. Je uplne jedno jak to cejtis, ze je to nemozne, ale jde to, jen musis chtit. Velmi dobre funguje substituce v podobe sportu. Vezmi bagl na zada, a prejdi Krkonose, sebou jen chleba, salam, spacak, karimatku a vodu. Na nic se nikoho neptej, vyraz klidne sama.  Moc to neuspechej, prodlouzenej vikend na to bude idealni. Unavova euforie, reseni realnejch problemu a hromada casu na premysleni te velmi pravdepodobne dostane nekam, kde jsi uz douho nebyla.  Pro jistotu sebou vezmi par musli tycinek, kdyby dosla energie. Budes mit hromadu casu na premysleni. No, po sedmi svatecnich bernardech frcim do hajan. Ja bych v tech horach asi musel bejt furt.

0 0
možnosti

Na kvasinky mi nesahej, nebejt jejich prace, tak nepiju svoje domaci vino, nemam svuj domaci chleba a svuj domaci kefir. A o pivu by se mi asi jen zdalo. To je sakra takovej problem vynechat ve strave cukr? Jeden z nejvetsich jedu? Miluju lidi co resej, kolik tuku je v mliku, pritom i plnotucny mliko je v podstate nizkotucna potravina a i zdrava pokud je prokvasena kefirakama. Vykasli se na cukr a bude ti fajn a muzou ti v tom pomoci i ty kvasinky, vsechen cukr sezerou a premenej ho na neco po cem ti bude jeste vic fajn, ale hlavne to pak neprehanej. :-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8171x
Odmítám nekriticky přijímat vše, co je nám společností předhazováno jako normální či dokonce prospěšné. Náš svět je vzhůru nohama. Věříme lékařům více než svému vlastnímu tělu. Jíme jídlo, které nás pomalu zabíjí - ale raději zavíráme oči, abychom nemuseli jinak. Žijeme tím, co je venku, a svět uvnitř nás necháváme umírat. Slepě věříme médiím a společenskému diktátu a stáváme se ovcemi. Věříme, že pravda je to, co si myslí většina. A když je někdo jiný a smýšlí jinak, je to hned blázen. Tak tedy těší mne! Jsem jeden z nich. :-D

 

karla.mikova@seznam.cz

Seznam rubrik