Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alena1.

27. 5. 2010 10:23
pane Kroupo,

pokud si vzpomínám, jedinou konkrétní námitkou Václava Klause proti LS byla prý hrozba žalob sudetských Němců o znovuzískání majetku. Tady se opravdu ale, jako většinou, těžce spletl. Nebo snad víte o nějakém, který již žalobu podal. 

0 0
možnosti

Alena1.

27. 5. 2010 10:23
Re: pane Kroupo,

pardon - špatná registrační karta a tedy i nesprávný blog.

0 0
možnosti

Alena1.

27. 5. 2010 9:28
pokusím se opravit

jeden zásadní omyl, ze kterého poté vyplývá nemístná ironie pana autora.

Tato tzv. "Umweltplakette" není pochopitelně zřízena pouze pro pana Václava Kareše a jeho doživotně jako fabrika kouřící "vrak", nýbrž pro obyvatele Německa, kteří jsou povinni absolvovat každý druhý rok technickou prohlídku včetně kontroly emisí, takže "kouřící" auto by bylo nejpozději při této prohlídce odhaleno a plaketa odebrána. Že pochopitelně nemohou stát na pokraji frankfurtstkého City, pouze pro který je tato plaketa myšlena, na každém rohu policisté s emise měřícími přístroji, vyplývá již z povahy problému samotného

Jinak mě trochu zaráží logika pana autora jako taková, protože pokud moje auto splňuje limit zplodin již tzv. z techničáku a pokud začne najednou kouřit jako fabrika, je očividně něco velice v nepořádku a každý normální člověk by již při tomto efektu zašel sám do opravy a nechal nahlédnout odborníka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1609x
This work is licensed under
a Creative Commons Attribution 2.5 Generic License.