Reprezentace ? A čeho ?

Fenomenální vítězství nad nad favorizovanou Černou Horou (39. v žebříčku FIFA) posunulo náš čacký tým na pozici 47., o kterou se dělíme s Kamerunem. To je nejen důvod k bujaré oslavě, ale i k zúčtování se všemi zlotřilými a nepřejícími lumpy.

Pokud jste snad jako já naivně propadli během baráže iluzi, že se blýská na lepší časy, tak nás Rosický a spol. rychle probrali. Oslavy tohoto fenomenálního úspěchu, zachycené na video a pro věčné paměť publikované na youtube nám připoměly předchozí ostudné výkony i 'vzorné chování' na srazech. Nejhorší je, že jim to fakt nepřijde blbý a tak místo omluvy se dočkáme amnestie od nového 'prezidenta' Pelty (což není jako první počin špatný).

Ale dají se najít i pozitiva.

Nové dresy  na sobě nemají státní znak a tak nám hráči nebudou dělat tak velkou ostudu. Pokud budeme mít kliku, nikdo si je s Českou republikou nespojí.

Také unikátní je situace, kdy Babroš nastoupil už se žlutou kartou, kterou vyfasoval při rozcvičování, což se někomu jen tak nepovede. Škoda že ho Bílek střídal, jinak by mohl figurovat v zápisu s kartou a ani se nespotit.

A tak nám nezbývá než čekat až tahle reprezentační generace odejde na zasloužený odpočinek. Že je na co se těšit, nám ukazuje naše REPREZENTAČNÍ devatenáctka (U-19), schválně se podívejte jak se trenér Hřebík umí pěkně smát.

 

Vždyť to nemůže trvat dlouho :-).

 

Je čas střídat, jsme už unavený.

Autor: Václav Kareš | čtvrtek 17.11.2011 21:45 | karma článku: 27,12 | přečteno: 1736x