Rasistická a antiimigrantská UKIP třetí největší stranou v UK ?

David Cameron má UKIP za skryté rasisty, Jiří Havel užíval výrazy jako "opravdu fašounsky hnusná" a iDnes jí nálepkuje jako antiimigrantskou stranu. Není to tak trochu jinak ?  

Co se děje, že je tu politická strana, na níž mají stejný názor konzervativci se sociálními demokraty? A navíc si tito extrémisté dovolí obsadit druhé místo ve volbách. I když jsme si zvykli u politiků na jazyk 4. cenové skupiny, tohle není jen tak. Co za tím vězí ?

Kdo je to UKIP a co o sobě říkají oni sami ?

UKIP byla založena v roce 1993 a její hlavní cíl je vystoupení Velké Británie z EU. Ale nejen to ...

Stačí se podívat na jejich web a je to o dost jasnější ...

Věříme, že v minimální vládu, která hájí svobodu jednotlivce, pomáhá jen těm co to skutečně potřebují, bere si minimum z našich peněz, jak je to možné a nezasahuje do našich životů.

EU je pouze největším projevem skutečného problému - krádež naší demokracie silnými vzdálenými politickými "elitami", která zapomínají, že jsou to zde proto, aby sloužili lidem.

No uznejte ... kam bychom se dostali pokud by se k moci dostali tihle podivíni ? To by byl konec lukrativních zakázek a teplých místeček ve správních radách.

Nejhorší na tom je, že se tahle nákaza rozlézá jako mor ...
(Nigel Farage, Richard Sulík a Petr Mach v Praze v létě 2012)

 

Naštěstí máme EU a její tří prezidenty.
Ale UKIP a Nigel Farage má recept i tohle trable ... 

 (c) reformy.cz

Tak to vypadá, že pánové ze 'standardních' politických stran mají o čem přemýšlet ...

Co Vy ?

 

A jen tak mimochodem - i tu antiimigrantskou politiku najdete na webu UKIP. Je to pod Policies na straně 4 a obsahuje nehoráznosti jako ... "zajistit respektování zákonů a v opačném případě přistoupit k deportaci", "zavést pro přistěhovalce bodový systém při udělování pracovních víz podobně jako v Australii, Kanadě a na Novém Zélandu. " nebo "požadovat po příchozích do UK zdravotní pojištění nebo reciproční dohodu".

No uznejte ... není to hrůza ?

Autor: Václav Kareš | sobota 1.12.2012 8:26 | karma článku: 29,09 | přečteno: 1279x