Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pavel_poc

1. 12. 2010 22:29
Sorry, je to trošku jinak ....

Dobrý den,

omlouvám se za vstup do zajímavé diskuse, ale rád bych ji trochu upřesnil. Tak snad v bodech: 1) Nešlo o schválení smlouvy ACTA ale o rezoluci k této dohodě, tj. vyjádření Parlamentu k obsahu dohody. 2) Rezoluce byla PROTI kontroverzním částem stávajícího textu dohody ACTA. 3) Rezoluce NEBYLA schválena, zde je odkaz na "voting list": http://votewatch.eu/cx_vote_details.php?id_act=1189&lang=en

4) PROTI rezoluci, tj. PRO původní text dohody ACTA, hlasovali zejména pravicoví poslanci EP, jak je vidět z hlasovacího llistu, tudíž tito poslanci PODPOROVALI text ACTA.

Bohužel v hlasování EP není nekdy jednoduché se vyznat. Kdybych si z toho chtěl střílet, tak skoro vždycky je to tak, že kdo něco NECHCE, musí hlasovat PRO. Ale to je pouze nadsázka, samozřejmě poslanci dobře vědí o čem a jak hlasují. Je mi líto, že je to někdy tak nesrozumitelné, ale tak to prostě je.

Pavel Poc, poslanec EP

0 0
možnosti

Kestrel

29. 11. 2010 18:13
Ocenuji reakce, ale ...

... nekupuju teorii "mohlo to byt horsi", zaplat za to, ze nas skripnou jen trochu Rv.

Me staci jak spatny to je.

0 0
možnosti

Cocotus_________Interruptus

29. 11. 2010 18:25
Re: Ocenuji reakce, ale ...

Samotná ACTA je pochopitelně totalitní zmetek a produkt legislativní korupce - ovšem nikoliv levicových, ale naopak "tzv." pravicových/konzervativních stran. V jakém souladu je z hlásáním pravicových myšlenek to, že budu totalitní represí udržovat naprosto přežilý a nefunkční obchodní model amerických korporací, na to se musejí voliče zeptat oněch "pravicových" politiků, které volili.

(Upozorňuji, že o samotném textu ACTA se dosud nehlasovalo a že schválení této mezinárodní smlouvy vyžaduje souhlas EP podle čl. 81 jednacího řádu EP (http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+RULES-EP+20101110+RULE-081+DOC+XML+V0//CS&navigationBar=YES)

0 0
možnosti

bambasek44

29. 11. 2010 17:49
jo jo, levicacka verbez chce zase ovladat lidi

..organizovat jim zivoty k ziskum svym a nadnarodnich spolecnosti,..diktovat jim co si maji myslet, co maji psat a rikat..Jestli socialisticti bratri Stalin s Hitlerem nebo dnesni neomarxisticka spina v EU..porad dokola..A tupe ovce i v diskuzich si to pochvaluji, ..prej kdyz nic nedelam, nic se mi nestane...Jak ten dobytek, jenom cislo vypalit na celo..Ne, to nema nic spolecneho s ochranou nejakych vlastnickych prav..lezeni do kompu je jednoduse buzerace a dalsim z mnoha ukrojeni ze svobod jedincu..

0 0
možnosti

Cocotus_________Interruptus

29. 11. 2010 17:57
Re: jo jo, levicacka verbez chce zase ovladat lidi

Dovolil bych si upozornit, že jste úplně mimo.

Schválené více méně pozitivní usnesení (viz http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=MOTION&reference=B7-2010-0618&language=CS) je naopak dílem konzervativní frakce (PPE + ECR) a autor by měl mj. mířit na Jana Zahradila, nikoliv úplně mimo mísu na Ransdorfa (který byl - jakožto dle vás "levicová verbež" z S&D/Greens/ALDE/GUE - spolupřekladatelem daleko kritičtějšího usnesení EP k ACTA, odkazovaného níže.

0 0
možnosti

Cocotus_________Interruptus

29. 11. 2010 17:14
Nepochopení, o čem se hlasovalo

Hlasovalo se o tomto textu, nikoliv o samotném textu totalitního zmetku jménem ACTA:

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=MOTION&reference=P7-RC-2010-0617&language=EN

(NB čl. 35 usnesení: "Recalls that ACTA requires Parliament's consent and, possibly, ratification by the Member States in order to come into force; calls on the Commission and Council not to propose any provisional application of the agreement before Parliament has given its consent; reminds the Commission and the Council that Parliament reserves the right to withhold consent to ACTA; makes any possible consent to ACTA conditional on full cooperation on this resolution")

0 0
možnosti

Wolf778

29. 11. 2010 17:03
Problematiku ACTA

dlouhodobě velmi podrobně sleduje Jiří Peterka (viz články např. na lupa.cz). Ano, je to svinstvo, a to původně mělo být ještě hůř.

 

VHSky už dnes málokdo řeší, ale jestli si chcete nějakou zkopírovat, tak není nic snazšího, viz http://www.ehow.com/how_4488765_override-vhs-copy-protection.html

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1609x
This work is licensed under
a Creative Commons Attribution 2.5 Generic License.