Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

31. 10. 2009 2:02
možná případného zájemce o Linux upozornit

že rozhodně neplatí ona věta o tom, že "v linuxové komunitě najdete spoustu lidí, kteří Vám rádi a ochotně pomůžou". Už z téhle diskuze je vidět popudlivost linuxových semiprofesionálů, jejichž ochota pomoci začátečníkovi končí v lepším případě doporučením aby si to všechno nastudoval a vygooglil. Ostatně, zeptejte se jich, jak si do češtiny překládají zkratku BFU, značící začínajícího uživatele. Důvod způsobu jejich jednání a komunikace, je v psychicky náročné a frustrující obsluze linuxu - spousta činností, které ve světě Windows trvá pár minut (vsunete instalační CD a potvrdíte pár obrazovek), se může v Linuxu proměnit na několik dní a probdělých nocí při zkoumání a hledání řešení, zkoušení, googlování, stahování souborů, překládání, patchování jádra, opravování chyb...nebo někdy, i frustrující zjitění, že tohle (právě koupený skener, tiskárna, mobil, digitál, mobil, program, důležitá komunikace přes internet..) pod linuxem chodit nebude.Ještě že máme to Windows jako druhý systém,,

0 0
možnosti
JK

truepapas123

31. 10. 2009 18:58
Re: možná případného zájemce o Linux upozornit

..psychicky náročná obsluha linuxu.. ROFL

(dobrej pokus o flame) ;-D;-D

0 0
možnosti
MV

Martin V

30. 10. 2009 20:54
Linux

Kolik let je linux nebízen zadarmo a kolik procent desktopových počítačů ho používá?

kde dělají linuxáci chybu?:-)

0 0
možnosti
VK

Kestrel

30. 10. 2009 21:03
Re: Linux

Spravny dotaz ... je treba s tim neco delat !!

Vasek Kares;-)

0 0
možnosti
R

Rocks

30. 10. 2009 19:49
Vidim to jinak.

Vidim to trochu jinak: BSA opravdu nejde po Frantovi Vomackovi odvedle. Koncovi uzivatele tuto organizaci vicemene naprosto nezajimaji. Podivejte se na to jinak: predstavte si spol., ktera je kompletne vybavena nelegalnim SW(A) vs. spol., ktera ma veskery SW legalni(B). Pokud bereme v potaz stredni/velkou organizaci, jedna se o velmi nakladny SW. Paklize spolecnost A usetri na nakupu legalniho SW desitky az stovky tisic, muze tyto prostredky vlozit nekam jinam (napr. do reklamy, vyvoje produktu atp.) a tim vyrazne zvysit svoji konkurenceschopnost. Naproti tomu spol. B utrati nemale sumy za legalni SW a timto je v podstate znevyhodnena vuci spol. A.  Jak jiste vite, clenem BSA neni jen Microsoft, ale jedna se o sdruzeni citajici cca 40-50 softwarovych spol., takze pripominka,  proc mezi nimi neni napr. Oracle, ale MS tam je, se mi zda ponekud irelevantni.

0 0
možnosti
A

Ales_Keberle

30. 10. 2009 19:47
...

Bože, vy jste ale hlupáček. Ano, souhlasím s tím, že BSA je vskutku pitomá organizace, ale zbytek článku je opravdu vyloženě trapný. Divím se tomu, že mají uživatelé Linuxu pořád touhu to své evangelium pořád někomu vnucovat. A když tak ten Linux milují, tak určitě přispívají i tím že tráví čas a pomáhají jej vylepšovat a odlaďovat, nebo pouze využívají práci druhých?

.

Co se týče antivirů... Ano, Microsoft má kartelovou dohodu se Symnatekem, apod. a právě proto vydal svůj vlastní antivirový software.

.

Fraška pane, nic víc. Používejte dál Linux a buďte svobodný :-)

0 0
možnosti
P

pass

30. 10. 2009 17:00
:)

Tak dneska když si necháte okopírovat Váš text, už platíte autorskou daň . Prostě hloupost, možná malej tunel na lidi ve velkém měřítku. BSA jdou zase asi finnance z každého prodaného CD,DVD,HDD a ty potom nějakým nesmyslným způsobem přerozdělí. Osa to aspoň tak dělá, bohužel vybírá i za umělce kteří u ní nejsou vedený. Takže se nestyďte a u OSY se registrujte. Protože jinak Vaše peníze si nechaj  různí Jandové a Vondráčkové a dostanete prd;-D

0 0
možnosti