Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Teď se ovšem vynoří otázka, jak dlouho by trvala registrace pro schválení ivermectinu jako prostředku proti vším (s vedlejším účinkem popsaným třeba zde: https://karelwagner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=771770).

Je to takový rafinovaný oslí můstek R^;-)

0 0
možnosti

Že by jeho registrace pro takovouto indikaci trvala hrozně dlouho, je jen výmluva. Dokonce ani ověření jeho účinku při léčbě prvotních příznaků covid-19 by netrvalo "velmi dlouho", jak někteří naši experti tvrdí. Takové testování lze realizovat dokonce i u personálu nemocnic, kde se odmítá určitá část personálu nechat očkovat. Nemocniční systémy jsou autonomní a shromažďují se v nich kompletní informace, kompletní data, kdo byl očkovaný, kdo se nakazil virem SARS-CoV-2, kdo měl jaký průběh infekce, zda byla symptomatická či asymptomatická. A podle posledního stanoviska SÚKL "žádosti o schválení ohlášeného/povolení klinického hodnocení na COVID-19 budou posuzována přednostně ve zkrácených časech (cca do 30 dnů)." ;-)

1 0
možnosti

Měli, kdysi v dětství. Půjčila jsem si hřebínek. Máma mi podala šampon, pak utekla a řekla, ať to s tátou nějak vyřešíme:-)

R^R^R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 21,64
  • Průměrná čtenost 2421x
příležitostný publicista