Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P29e59t63r 10N85o32v59á21k

12. 1. 2016 22:03

IS

přímo vydělává na výrobě syrských a dalších pasů ...

+ Teroristé z Islámského státu v poklidu řídili transfer lidí do Turecka.

Teroristická organizace Islámský stát (IS) několik měsíců nerušeně organizovala sofistikovaný přesun osob přes syrsko-tureckou hranici. Zastavilo ji teprve letos v létě vítezství kurdských milic v oblasti. Napsal to v pondělí britský deník The Guardian...

http://www.novinky.cz/zahranicni/391630-teroriste-z-islamskeho-statu-v-poklidu-ridili-transfer-lidi-do-turecka.html

neřekl bych že jde

pouze o dozvuky EU a USA podporovaného arabského jara ;-€8-o;-€

0 0
možnosti

J75a97n 78P74a37l44l64a90s

11. 1. 2016 20:24

Dobrý večer, kdo se zajímá o dění kolem ilegálních imigrantů, některá Vámi uvedená fakta už někde objevil. Ale dát vše do fundovaného výčtu i s odkazy považuji za veliký přínos a děkuji (zejména za odkaz na zprávu z vyšetřování v Rotherhamu, tu jsem neznal).

3 0
možnosti

Ze Muslimske Bratrstvo rozpoutalo migracni vlnu myslim je blbost. Darebak je kdo rozsiruje, ze Silvestr Koline zorganizoval muslimsky gang. Jen se trochu rozhlednout po svete a zjistite, ze to co se stalo v Koline v daleko horsi forme se deje v islamskych zemich. Je to import islamske kultury. Proc myslite, ze zeny v islamskych zemich se zahaluji. Ne ze by mely strach z slunecniho upalu, ale maji strach pred znasilnenim.

2 0
možnosti
Foto

Já to taky nechápu.

0 0
možnosti
Foto

Autor a diskutující nechápou, že jde jenom o obohacení evropské kultury, jak nás přesvědčuje reprezentace EU

1 0
možnosti

Lidé milují konspirační teorie, ale organizovaná migrační vlna je blbost. Mohlo se jí pomoci informacemi o ráji v Německu, ale samotná organizace je nesmysl.

Co se článku týče, většina muslimů neznásilňuje. Znásilňuje jen menšina. Jenže, když tu je milion lidí, i menšina deseti tisíc je zatraceně viditelná. Problémem je i to, že hodně uprchlíků jsou sexuálně frustrovaní mladí muži, kteří se dostali do cizí kultury a když vidí, že mohou a nepřijde trest, přidají se k ostatním hajzlům. V davu lidé dělají věci, které by normálně neudělali.

2 0
možnosti

Co se týče článku, nikde tam není napsáno, že by všichni muslimové znásilňovali ženy. Jako neplatí, že "V davu lidé dělají věci, které by normálně neudělali." Každý chlap neosahává v davu ženské a každý chlap nesebere ženské kabelku. Vždy jde jen o určitou sortu "mladíků", kteří nemají morální zábrany [>-]EU

1 0
možnosti
Foto

S panem presidentem souhlasím v tom, že invaze migrantů je organizovaná. Jen se asi neshodneme v tom, kým.

Neb se ptejme: Cui bono? Komu prospěje, když bude mít Evropa problémy a mezi členské státy EU se vnesou rozpory? Kdo má na EU pifku kvůli sankcím?

Nejspíš Andora a Monako. ;-D

1 0
možnosti

Nevím jak vám, ale mně pod článkem vyskakuje opravdu vtipná reklama, která mi nabízí zvětšení prsou a odstranění křečových žil. Zvláště vtipná musí přijít ženám, které měly s ubohými běženci, prchajícími před válkou a kteří neustále bojují o holý život, své zkušenosti.

0 0
možnosti

Pane kolego, já zase nevěřím, že se davy nájezdníků hlásících se k islámu, pohnuly "jenom tak", jak se říká - spontánně. Také nejsem přítelem tzv. konspiračních teorií, ale opravdu drtivá většina lidí se zbytkem zdravého rozumu, bez rozdílu IQ, tyto problémy předpokládala a nahlas na ně upozorňovala. Ovšem prakticky všechny současné vládnoucí složky, ať už na úrovních jednotlivých států, ale hlavně na úrovních nikým nevolených, ale o to více si moc přisvojujících, představitelů EU, tyto rozumné hlasy umlčovaly a umlčují. Lidi rozumné označí za fašisty a xenofoby a s podporou zdrcující většiny jim poplatných médií situaci bagatelizují, skutečnosti, které zde shrnujete zamlčují a často i přímo lžou.

Opravdu vám to všechno nepřipadá divné? Divíte se, že když si dá člověk do souvislosti tzv. "Arabské jaro", Irák, Sýrii, informace o odposlechu předních evropských politiků, jejich naprostá neschopnost jakéhokoli ČINU, ale pouze nekonečné množství jednání a opakování manter o humanismu a solidaritě, Obamovy a Hollandovy slzy v přímém přenosu - že tyto teorie opravdu přestávají být pouze "teoriemi"? Četl jsem na RX rozhovor s panem Issou, Syřanem, který nad chváním evropských "elit" jen nevěřícně kroutil hlavou a jeho závěr byl stejný, jako Zemanův, nebo třeba i můj. Jenom neuvedl MB. A to není, mezi lidmi, kteří o problematice opravdu něco ví z tzv. "první ruky" ve svém názoru osamocen.

3 0
možnosti
Foto

Jen než mi příště začnete něco přisuzovat, podívejte se na ostatní mé články, kde probírám jednotlivé aspekty současného dění. Určitě v nich najdete i Vy některé informace, které nikdo jiný u nás nezveřejnil, alespoň ne v té době, kdy jsem ten který článek psal:

http://karelwagner.blog.idnes.cz/

Děkuji. :-)

1 0
možnosti

Máte pravdu, že tohle nemuselo být nijak složitě organizováno ze zahraničí, ale spontánní to také nebylo. Hádám, že přišel nápad (a mohlo to být klidně z Egypta nebo odjinud), že by to na Silvestra mohlo projít, ten se zalíbil dalším, rozneslo se to přes sociální sítě do jiných míst a měst, nachystali se na to, možná i přijeli z okolí, posilnili se chlastem, páč tady je Alláh nevidí, a vyrazili si užívat oslav.

Navíc v těch jejich pitomých hlavách je to v pořádku, dokud napadají nevěřící nezahalené děvky.

6 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi, že se mohli svolávat svými "chytrými telefony", tak jako jich většina spolu komunikovala a předávala si podstatné informace, když cestovali do Evropy. Na druhou stranu se ani svolávat nemuseli, prostě se vydali tam, kde bylo nejvíce lidí, slavících Silvestra. A se sexuálními útoky v davu oni mají ze svých domovských států již zkušenosti, v tom jim nikdo radit nemusel. ;-)

2 0
možnosti