Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J19a75n 67R66á13ž

13. 1. 2022 18:48

Díky za informaci!R^

0 0
možnosti

On je tady navíc problém, že řada lidí (i těch, co rozhodují) si plete vakcínu (což je prevence) s lékem, který virus likviduje. Proto má vakcína význam zpočátku epidemie. Ale když se epidemie rozšíří, jsou více potřeba ty léky.

2 0
možnosti
Foto

Pane Wágnere, díky za důkladně zpracovaný podrobný článek. Snad tady vydrží déle než jiné články na podobné téma.

K ceně ivermectinu: V Egyptě volně v každé lékárně, 24 tablet po 6 mg, v současné době za 2 USD. A to by velkoobchodní cena byla někde jinde.

Odborná, přísně metodologicky vedená dvojitě zaslepená studie by jistě byla zajímavá, ale určitě není nezajímavé porovnat existující data hospitalizovaných a zemřelých s covidem v zemích, kde se ivermectin používá s těmi, kde je tabuizován. (Mailem mohu dodat podrobná čísla, ale už jsem se zařídila po svém a veřejně se nehádám.)

Vám KARMA!!

2 0
možnosti

Tak "porovnat existující data hospitalizovaných a zemřelých s covidem v zemích, kde se ivermectin používá s těmi, kde je tabuizován" určitě bude ještě možné při velké studii. Věřím, že nakonec nějaká bude. Nepropadejte skepsi...;-)

0 0
možnosti
Foto

Byl testován v brněnské Fakultní nemocnici u svaté Anny a primář Michal Rezek uvedl: „Naše zkušenosti rozhodně nebyly negativní...“ (9) Takže pokud ivermektin fungoval u hospitalizovaných pacientů, pak by o to cennější měla být jeho aplikace v počátečních fázích covidu. Nicméně po nadějných titulcích „Ivermektinu věříme, lidé by ale lékaře neměli tlačit, říká primář Rezek“ a „Ivermektin bude moci jít do všech lékáren“ (10) následovala Jobova zpráva: „Léčba ivermektinem už jen pro vyvolené, lék nedostane výjimku ministerstva“! Léku Huvemec, který obsahuje ivermektin totiž v srpnu 2021 skončila expirace i výjimka od ministerstva zdravotnictví pro jeho užívání a distribuci. „A další mu ministerstvo nevydá. Lék se proto bude moci dovážet jen výjimečně pro jednotlivé pacienty a stovky balení možná skončí ve spalovně.“

Nechápu, proč Rezek nevydal stanovisko (možná ho vydal, ale nebylo publikováno, nevím) především k aplikaci ivermektinu v počáteční fázi covidu s ohledem na prevenci hospitalizace

https://stoces.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778870

3 0
možnosti

Invermektin zde predepisu veterinari bez problemu. Aniz by vas znalipredepisi vam ho kdyz k nim prijdete a reknete muj pes nebo kocka ma cervy a mate ho.

2 0
možnosti

Máte to marný, pane Wágner:-).

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě je ivermectin přínosem i pro pacienty s covidem - hlavně v těch zemích, kde jsou lidé promořeni parazity vcelku běžně díky stravě. Když takového pacienta odčervíte, umožníte imunitě bojovat jen s virovým parazitem. Žel, v evropské civilizaci tohle neplatí ...

1 5
možnosti

P20a52v95e85l 39V69é78b35r

12. 1. 2022 12:23

Vaxerové komando vrací úder...

3 0
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 21,64
  • Průměrná čtenost 2421x
příležitostný publicista