Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pěkný článek na zajímavé téma. Stálě více "záhad" je nyní možno normální fyzikou vysvětlit.

2 0
možnosti
Foto

O to smutnější je pak to, že se takovéto neinterpretované přírodní jevy stále více takyvědců namísto vysvětlování snaží popírat;-)[>-]

1 0
možnosti
MS

Já myslím, že ano. Ti jsou vždycky nejvíc slyšet. ;-D

1 3
možnosti
Foto

Jinak díky za zajímavé články.

1 0
možnosti
Foto

Pokud zvuk nahrajete na záznamové zařízení, pak je reálný. To co vnímáte v "hlavě" už reálné být nemusí.

K různým hukotům a brumům porůznu vnímanými bych jen podotknul, že může jít o docela "obyčejnou" transformaci hněvu na zrcadlovou moudrost. Tuto transformaci provází hukot v uších - různé frekvence a intenzity. I když ta frekvence je podle mých zkušeností spíše basová.

Tento fenomém je nárazový, přichází a odchází - není trvalý. Výše uvedený popis vychází ze zkušeností diamantového budhismu.

Pokud si však srovnáte biblické popisy - Mojžíš a desatero na hoře Sinaj - bouře, hukot a lehký vánek - tak vše odpovídá této zkušenosti. Jak probíhá transformace, jevy se zjemňují. Darem je Desatero, jako produkt aktuální zrcadlové moudrosti.

Podobný popis najdete v novém zákoně při seslání Ducha svatého.

0 3
možnosti
Foto

V případě výše zmíněných podivných zvuků linoucích se z oblohy se bavíme výhradně o zvucích, které byly nahrány prostřednictvím některého záznamového zařízení. Nejde tedy o zvuky "v hlavě", o nějaké subjektivní počitky, ale o objektivní realitu.;-)

3 0
možnosti