Karel Wágner - Reichenbachovo světlo

A nyní ke druhému podnětu. Knižního vydání mých článků o Reichenbachově bádání se ujalo na­kladatelství Československý spisovatel, s.r.o., patřící do konsorcia Levné knihy. Tato malá knížka je rozšířeným a doplněným souhrnem textů, publiko­va­ných v závěru roku 2010 na mém blogu ser­veru iDNES, které jsem do současné knižní podoby mohl zpracovat jen díky ra­dám a připomínkám mnoha odborníků, neboť jak jsem již uve­dl, jejich cenné postřehy, vý­hrady a kritiky tříbily mé prů­běžně ko­rigo­vané názory, za což jsem všem opravdu a upřímně vděčný.

REICHENBACHOVO SVĚTLO tak bude možné objednat v internetovém obchodě levneknihy.cz, navíc má tato společnost hustou síť vlastních prodejen ve všech větších městech České republiky. Což je obrovská výhoda, neboť v dnešní době nemusí nově vydávaný knižní titul vždy projít distri­bucí a za podmínek doznívající ekonomické krize si ne­mohou knihkupci dovolit vyložit na své pulty všechny knihy dnes vydávané. Oproti tomu v systému společnosti Levné knihy bude kniha REI­CHENBACHOVO SVĚTLO po ukončení výroby dne 17. března 2011 expedována do všech jejích prodejen.  

Chtěl bych zde poděkovat čtenářům mého blogu, kteří mne přivedli na myšlenku rychlého vydání publikace, ale i manažerce nakladatelství a vedení společnosti Levné knihy za její realizaci. Z knížky, vydávané nízkým nákladem, nemám žádný zisk, ale mám z ní dobrý pocit. Neboť bude všem zájemcům rychle k dispozici. A navíc bude levná.  

 

 

http://www.levneknihy.cz/DetailZbozi.aspx?z=103452

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karel Wágner | úterý 8.3.2011 9:10 | karma článku: 18,70 | přečteno: 1816x
  • Další články autora

Karel Wágner

Záhady z České televize

14.3.2024 v 9:09 | Karma: 28,32

Karel Wágner

Sabotáž výroby elektromobilů

11.3.2024 v 9:09 | Karma: 18,59

Karel Wágner

Jak chudí platí na bohaté

29.2.2024 v 9:09 | Karma: 31,30