Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J66o35s13e22f 20P48o63t60r

9. 2. 2015 15:17

Co tedy autor sledoval tímto článkem?

Kopnout si do staletého otloukánka, katolické církve, podle chvalně známého  vzoru politruků marxismu-lenismu, nebo vyřešit bio-psycho-sociální paradigmata jejichž podsttatou  je výslednice působení biologických, psychologických a sociálních faktorů?

Ještě, že nakonec uzná, že věda  stále  všechno neví, a tak jako výsledek celého článku nezbývá než to kopnutí. Kopnout si do někoho, kdo se  příliž nemůže bránit - to je hrdinství , že pane Wágner?

0 0
možnosti
Foto

Pane Potre, ještě jednou si v klidu a pozorně přečtěte článek. Do římskokatolické církve nikde nekopu, dokonce jsem do ní ani u jiných, více kontroverzních témat nikdy nekopal. Pokud chcete kritizovat, nastudujte danou problematiku - pak možná zjistíte, že to, co se objevuje na organismu Julie Kimové liberální kněží římskokatolické církve v Jižní Koreji za zázrak nepovažují. To, co jste zde předvedl má svůj název: říká se tomu halo efekt. Jinak to asi znáte z moudrého pořekadla: kdo rychle soudí, špatně soudí. Hezký den.:-)

P.s.: zajímavější pro Vás asi bude ten novější článek

1 0
možnosti
Foto

Pane Potre, i když se velice často zapojujete do všelijakých diskusí, postrádám  Vaše příspěvky v diskusi pod článkem o levitující hostii v Lurdách na tomto blogu, kde si celá řada skeptiků kopla "do staletého otloukánka, katolické církve, podle chvalně známého  vzoru politruků marxismu-lenismu". Jen doufám, že nejste vážně nemocný, když tentokrát vůbec nereagujete... Nikomu nic zlého nepřeji, tedy ani Vám, a věřte mi, že to myslím upřímně. Budu tedy rád, když to bude něčím jiným než nemocí.

0 0
možnosti