Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dnes, 27.12.2020 se ve fakultní nemocnici Motol v Praze nechal očkovat jako první břišní a hrudní chirurg Pavel Pafko. „Lidé věří lékařům až tehdy, kdy se dostanou na intenzivní péči, ale s očkováním si poradit nenechají. Tomu nerozumím,“ řekl po vakcinaci.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ockovani-koronavirus-covid-19-cesko-pfizer-blatny-babis-motol-vfn.A201223_101357_domaci_lre

0 0
možnosti

Infekcivita svérázných názorů pana Ing. Václava Klause - odborníka přes všechno, genia české kotliny, exprezidenta České Republiky a ředitele zeměkoule ve výslužbě - v poslední době zejména na čínský virus, je bohužel nejen v IVK více než vysoká! :-/

6 1
možnosti
Foto

V článku, co nám nadělil IVK pod stromeček, autor říká: "Je to stejné, jako když někomu auto přejede jeho jediné dítě a on pak požaduje zastavení veškeré automobilové dopravy v zemi na půl roku. Když mu někdo bude oponovat, že to milionům lidí rozvrátí životy, strčí takovému pochybovači před oči fotografii s rozdrceným tělíčkem a obviní ho, že přesně toto si odpůrce zákazu přeje."

Za celou dobu, co sleduji problematiku očkování, jsem se ani jednou nesetkal s nějakým propagátorem vakcinace, který by argumentoval mrtvým dítětem. Ovšem ten argument s mrtvým chlapečkem tu už od neziskovek byl - při záplavě nelegání migrace. Všichni si pamatují na tu fotografii mrtvolky utopeného chlapečka na pláži, která na křídlech sdělovacích prostředků oblétla celý svět. Jenže při té dnešní záplavě covidu-19 malé děti v drtivé většině jsou prakticky bez příznaků, těžké projevy nemoci se jim vyhýbají.

Tedy argumentace mrtvými dětmi v případě covid-19 je úplně, ale úplně (jak by nám řekl Václav Kalus) mimo mísu.

3 0
možnosti
Foto

Mávají nám před nosem jinými mrtvolami a vyvolávají v nás pocit kolektivní viny.

Státy při řešení nějakých složitějších situací vždy selhávají. Nyní to máme v přímém přenosu a na celém světě. Smutné je, že je nám podsouvána informace, že to selhání je ve špatném dodržování vládních restrikcí. To je samozřejmě nesmysl.

3 0
možnosti
Foto

J45i10ř30í 34K93i96n33d36l

24. 12. 2020 13:38

Od startu plošného testování obyvatel pomocí antigenních testů 16. prosince bylo doposud provedeno téměř 158 tisíc testů, 9424 jich bylo pozitivních,, což je 6,25%. přičemž v 5195 případech šlo o lidi bez příznaků U nás zemřelo ne přímo na covid, ale s nákazou 1O 776 osob, což znamená, že od března do prosince umřelo s nákazou na covid 0, 28 osob. Covid je respirační onemocnění a napadá dýchací cesty a programově nezabíjí. Závažné potíže má pouze ten, kdo má velmi závažně oslabenou imunitu. O proti chřipce trvá déle a nenapadá děti a těhotné ženy. Kvůli tomu já ze sebe nenechám dělat pokusného psa a nenechám si do sebe cpát látku, která není vyzkoušená. Nehledě k tomu, že covid neodstraní, jako je stejně neodstraní restriktivní opatření. Lidé se také nedli zblbnout očkováním proti prasečí chřipce a později se ukázalo, že udělali dobře,

2 5
možnosti
Foto

Na očkování proti koronaviru máme už nový zákon. Je hrazeno ze zdravotního pojištění a není povinné. Tedy stát Vás k němu nenutí a pokud se nechcete nechat očkovat, máte na to plné právo a nikdo Vám ho nebere.

5 0
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 21,64
  • Průměrná čtenost 2421x
příležitostný publicista