Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Mmirekm

16. 2. 2010 11:50
Podvod neznamena, ze jev neexistuje

-nevim na 100% zda se jedna pouze o podvod. To, ze to nekteri lide delaji trikem-nemuze prece znamenat-ze vse je trik! Kdyz existuji ,,lekari" bez diplomu, kteri vas ,,leci" neznamena to jeste, ze vsichni lekari jsou podvodnici.

Jeste za byvaleho rezimu jsem osobne mluvil s clovekem, ktery byl v SSSR mezi odborniky v hledisti na oficielni akci. Na jevisti udelali RTG cloveku-slepeho streva. Pote mu bylo bez narkozy rucne vynato a dotycny clovek na RTG ho uz nemel. Samozrejme nemohu urcit-zda slo o podvod, nebo ne-ale v SSSR by asi oficielne tenkrat nic takoveho nedelali.

0 0
možnosti
D

despol

26. 12. 2009 11:04
Je vidět že

 ani jeden z Vás co jste do této diskuze napsali nemáte ve skutečnosti ani tušení o co tady vlastně jde.Mě samému tito lidé zachránili život,protože naši doktoři mi nedokázali pomoct...A soudit z jednoho videa závěry které tady podáváte mě nanejvýš znepokojuje...Prál bych Vám všem být u toho,jak se to dělá osobně a pak by jste myslím mluvili jinak.Zajímalo by mě,jak by jste si to vysvětlovali,kdyby Alex před operací-operuje běžně v košilce s krátkým rukávem, ukázal prázdné ruce.Navíc po této operaci je na těle vždy viditelná malá "jizvička" po vniku rukou do tkáně.Také je zajímavé,což tady nikdo nezmínil,že tento "podvodník" jak mu říkáte léčil napřiklad i  prezidenta Spojených států.A nejenom jeho Taky desítky prezidentů jiných zemí nejvyšší představitelé světové Vlády.Myslím že autor tohoto článku by měl o sobě Vážně pouvažovat,a přesvědčit se o tomto umění na vlastní kůži,než začne do světa pouštět bludy které nemá ničím podložené....

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

5. 12. 2009 7:38
jednou si chtel jeden reporter nechat odstranit bradavici

a to ten zazracny "chirurg" delat odmitl.

0 0
možnosti
M

motylek_02

5. 12. 2009 6:19
no nemel

by byt az takovy problem udela stery z operovaneho bricha a zjistit jakeho puvodu je krev...

0 0
možnosti
K

Kozlík_

5. 12. 2009 1:09
Mohl jste to zkrátit

Podstatné je, že zjištěné vyoperované tkáně jsou ve skutečnosti zvířecí vnitřnosti. Ostatní úvahy jsou zcela nepodstatné. Neboli, čistokrevný podvod, hra pro diváky, jak v jiných oblastech. Nestydaté využívání vědecké terminologie lidmi, kteří mají k vědě a možná i k školnímu vzdělání na úrovni maturity či dokonce zš hodně daleko.

Mohly by být i další otázky, kde "operovali" pod dohledem skutečných lékařů, skutečného pacienta, tak aby evidentně se něco změnilo. Např. vyndaný ledvinový kámen, nebo žlučové kamínky, odstraněný žaludeční vřed apod. Ale vzhledem k podvodu toto nemá smysl a zájem o toto by neměli ani lékaři, ani tito šarlatáni.

0 0
možnosti
TK

Tomaskom

4. 12. 2009 23:39
Placebo může být dobrá věc, ale...

Kdyby jenom podali placebo těm co v to věří, nebyl bych proti. Ale jakmile za to chcou nekřesťansky prachy, tak to neni nic než zlodějina na ubohých chudých lidech. A to bych tvrdil o všech typech alternativní medicíny.

0 0
možnosti
_

_Aleister_

5. 12. 2009 11:59
Re: Placebo může být dobrá věc, ale...

chytrému poraď, hloupého nakopni ...

0 0
možnosti
FK

manilaman

4. 12. 2009 23:38
Na Filipinach lide veri ze mrtvi pribuzni

pojidaji dobroty, ktere jim rodina polozi na hrob na den dusicek. Veri tomu tak, ze by vas zabili, kdybyste odporovali. Pri tom vsichni vidi, ze jidlo neubyva. Tak z toho si muzete udelat nazor, jak moc jsou ochotni verit temto salratanum. Rozumnejsi cast obyvatelstva se tomu ale smeje. Je to podvod, ovsem vite co rikal Jezis, ze ne ja, ale vira tva te uzdravila. Vira ma silu a lidi se citi lip po takovem zakroku. V teto zemi je podvod vsechno na co se podivate. Penize hraji tu nejvetsi roli a za ne prodaji i vlastni dceru do prostituce. Zde me neprekvapuje nic. Mel jsme moznost poznat lidi z provincii, tedy z vesnice. Jejich nevzdelanost a zaostalost je do nebe volajici. Takovym se da nakukat cokoiv. Jemn me udivuje, ze se tim operovanim zabyvaji jini, z jinych narodu. Staci tu zit par let a je vam jasne, ze nektere casti Filipin jsou jeste sto let za opicemi.

0 0
možnosti
JM

J i ř í

4. 12. 2009 19:47
Ono je to trochu složitější.

Ano, je to trik, ale po přečtení knihy Clemense Kubyho "Na cestě do sousední dimenze" jsem pochopil motivy tohoto triku. Doporučuji přečíst, zamyslet se a pak o tom psát učená pojednání. Opravdu není možné to pouze jednoznačně odsuzovat - tak jako neodsuzujeme trik jako že někdo umírá na divadle či ve filmu.

0 0
možnosti
SC

Pikot

4. 12. 2009 18:36
Tenhle podvod je znám

už po desítky let. Někdy v roce 1975 vysílala německá televize krásné detaily o tom, jak se to provádí...

Na protesty z Filpínského velvyslanectví se vysílná nesmělo opakovat. Protože tihle kouzelníci jsou dobrým příjmem v tamní turistice.

0 0
možnosti
MW

psy.co

4. 12. 2009 16:44
:)

Blbost. Kureci jatra v sacku schovane v dlani... dela z lidi akorat tupce..

0 0
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 21,64
  • Průměrná čtenost 2421x
příležitostný publicista