Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Tím že Česká televize pozvala do pořadu Dienstbiera, jako jednoho z prezidentských kandidátů, tak to bylo takové dětsky úsměvné, prostě typická podpásovka havloidní České televize.

Dienstbier nemá navíc žádnou morální autoritu, protože je to pouhý fanatik, vztekloun a protekční dítě.

Celý ten pořad nemá dlouhodobě žádnou úroveň, je to trapná snaha dělat Kotel s puncem veřejnoprávnosti.;-D

1 4
možnosti
VS

Byl tam jako předseda legislativní rady, která přichází s návrhem na změnu ústavy, týkající se prezidenta (Zemana).

2 0
možnosti
RH

Ona ta debata byla dost nesmyslná (jako již je v tradici pořadu). Dienstbier mluvil o tom, jaký je Zeman ho.ado, Gerloch bránil pravomoci úřadu prezidenta z hlediska rovnováhy systému, ta Vičanová řvala, že je Zeman bůh, i kdyby žral děti, Jelínek hovořil především o tom, že Zeman destabilizuje společnost místo, aby ji spojoval, ten zoufalec Veleba házel okolo sebe pražskou kavárnou, agenty síajej a spiknutím, kvůli kterému se chová jako blb a chlastá, ta poslední paní si stýskala, že je Zeman ošklivý na postižené.. Taková debata nemůže mít žádný normální průběh a tvrdit, že byl někdo lepší a někdo horší, je blbost. Nemůžete změřit kvality lidí v rozdílných disciplínách. Z právního hlediska vyhrál Gerloch, z politologického hlediska vyhrál Jelínek, jedničku z demagogie má Veleba a ta hysterická slepice vyhrála v disciplíně ječení.. :-(

10 1
možnosti
MP

Vaše hodnocení je povrchní a vůbec vám nedošlo o co ve skutecnosti jde. Národ rozdělila přímá volba a jakákoli záminka ke rvačce je dobrá. Nikdo nemá zájem seriózně diskutovat, ale povýšit svůj názor na obecnou pravdu. Docela mne osobně zajímá, zda-li historie jednou pojmenuje tuto protizemanovskou hysterii, která nemá logiku. Cokoliv ten člověk řekne, i jako odpověď na otázku, je naprosto neracionalne napadano ruznymi pologramotnymi živly a mne zaráží ta mediální podpora. Je za tím pan Josef B?

0 1
možnosti
Foto

Jílková je obětí nejspíš vlastní dramaturgie tohoto pořadu do kterého si zve (čest vyjímkám) převážně idioty neschopné věcně argumentovat a kulturně diskutovat. Jestliže jste v blogu zmínil směrem k její osobě termín domina, měla mít bič a jeho pomocí diskusi řídit

6 0
možnosti
RH

Ta Vičanová to byl čistý fanatismus..

3 0
možnosti
Foto

Na Jílkovou se nedívám. Už kdysi tam diskutovala 4. cenová skupina a prý se to nezměnilo. Na základě tohoto blogu jsem kousek shlédl a vskutku - pojmenování pro onu slečnu Vičanovou mne na rozdíl od Vaší slepice napadlo jiné domácí zvíře - bučí a dává mléko.:-)

4 0
možnosti

ta štěkna, co přišla do pořadu hájit prezidenta, předvedla názorně, že iniciativní blbec je horší, než třídní nepřítel.

Já jsem dost velkým zastáncem prezidenta Zemana. Ale tu štěknu, co v pořadu hajíla prezidenta, bych nakopal do zadnice.

11 0
možnosti
KD

Možná ji vybrali úmyslně, Česká televize to jsou koumáci.;-)

3 1
možnosti
BM

Paní která diskutovala, pravda poněkud neobvykle, byla umlčována a ti kteří urážeji "našeho" mého prezidenta jsou chváleni i když nediskutují a házejí různé předměty. Opravdu hezký.

2 6
možnosti
JK

Cože? Ten organizátor protestů proti Zemanovi nemohl vůbec promluvit, ta štěkna i ostatní mu nedali šanci... a žádné házení jsem tam neviděl.:-)

5 2
možnosti
PN

P22e74t48r 67N65ě41m97e63c

6. 2. 2015 13:44

v levé části byl prostřední panáček rozumný (právník?), senátor jasně ukázal odkud pochází (komanč) a dívka byla snad sjetá. Pravá část opět prostřední panáček nejrozumnější, ministr se nenechal nachytat a děvče bylo tak nějak do počtu. Jílková samozřejmě opět "diskusi" neukočírovala. Obecenstvo z části zfanatizované, z části rozumné.

4 0
možnosti
MP

Karle, pokud považujete pana profesora JUDr. Aleše Gerlocha za stafáž k tématu omezení ústavních pravomocí prezidenta republiky, potom to nepijte ani zředěné.  Budete asi hyperaktivní, což objasňuje vaše přepínámi mezi programy. O ústavě se vskutku mnoho nehovořilo, což paní Jílková nezvládla.

6 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 589x
Na zeď nářků dokáže čmárat každý bezejmenný. Opravdovým kumštem je, se pod svůj názor podepsat, a nejlépe svým vlastním jménem...

Seznam rubrik