KDY TO SKONČÍ? JAKÝ TO MÁ SMYSL?

http://tv.isport.blesk.cz/video/3748097/karvina-plzen-panakuv-gol-neplati-sudi-odpiskal-wagnerovo-strceni-do-limberskeho.html  

   Tak je natažena rekordní šňůra Viktorie Plzeň. Co na to říct? Bylo by to opravdu hezké, mít v naší lize tým, který je opravdu "neporazitelný". ALE ... Ale jaký má účel tento tým vytvářet uměle? Nezaujatý divák, který trochu fotbalu rozumí, se po každém fotbale musí ptát, kdy že už skončí ty chyby a chybičky sudích ve prospěch tohoto týmu? Například poslední neuznaný gól Karviné....Má to ta Viktorie zapotřebí? Myslím, že ne. Nehrají špatný fotbal, ale když  je skoro v každém utkání "chráněna" rozhodčími, pak je jejich výkon devalvován a naše liga ztrácí na úrovni. Již několikrát měl tým z Plzně "namále", ale vždy bylo pomoženo. Nevím, co udělat, aby si toho lidé v komisi rozhodčích všimli. Mají to být odborníci, ale jejich hodnocení jsou mnohdy ještě horší, než výkony rozhodčích, které mají "kontrolovat". Je zajímavé, že ti samí rozhodčí dokáží vést utkání bez chyb a výstřelků, jak je vidět v soutěži "o patro níž". Takže oni umí, ale nechtějí a NEBO NESMÍ?! Fakt je, že čím dál více fandů už přestává mít zájem toto sledovat. Zřejmě je to "vysoká politika", ale ta přeci do sportu nepatří. Nechme fotbalisty hrát, nechme rozhodčí rozhodovat! Pak bude fotbal fotbalem a ne řízeným obchodem! 

Zastavme se ještě u situace, z níž mohl rezultovat vyrovnávací gól, kdyby rozhodčí neodpískal faul. Podle všeho ho odpískal vám. Tušíte, za co?
„Pan rozhodčí si pískal svůj zápas. Já nechci hodnotit jeho výkon, ale píská fauly, které má pomezní čtyři metry před sebou a nic nemává. Byl tam samozřejmě souboj, ale ten míč šel na zadní tyč, já si odskočil, abych se na to mohl pořádně odrazit, ale to je podle mě normální věc. To že vyskočím a dostanu se na balon, tak s Limbou (Limberským) samozřejmě v kontaktu jsem. Ale že by to byl nějaký velký faul? Ostatně to bylo v televizi, tak ať to tam posoudí. Já mám zprávy, že i v televizi říkali, že tam žádný faul nebyl. Ale to si tady povídáme teď a ve středu už o tom nikdo nebude vědět. To je prostě jedno.“ (Citace I-Sport)
Více na http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2017-18/317146/mohli-vyrovnat-sudi-videl-faul-piskal-si-vlastni-zapas-rekl-wagner.html

  

Autor: Karel Veselý | sobota 28.10.2017 17:06 | karma článku: 13,26 | přečteno: 577x