Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..no dobrá...nemáte rád modrou a Polaneckého.....to beru...ale proč jste tam smolil všechny ty ostatní nesmysly...????..no .....jsem jaksi nepochopil

0 0
možnosti
LN

..běžte už s tím prinmitivním agitováním do háje.....;-€

0 0
možnosti
JN

Jen hlupák a pitomec by vám odporoval. Karma

0 0
možnosti
Foto

K26a67r98e72l 19R50a69d26a

21. 9. 2013 0:30

Hodně smutná, ale pravdivá bilance.

2 0
možnosti
Foto

R56o91m67a25n 79K13o80z74e75l

20. 9. 2013 23:49

Hlavně pro paní Šporkovou - znám mladou nezaměstnanou, která hledá práci už tři roky, občas má oficiální brigádu nebo co vím, tak pracovala mezi tím 2 měsíce, kdy měla jedna firma více zakázek. Nebere ani korunu dávek, takže to znamená šetření, odříkání, vybírání úspor a to opravdu nepovažuju za normální život.

když jsem byl nezaměstnaný krátkou dobu já, tak jsem dosti často musel čelit otázkám příbuzných a známých, zda už práci mám, jaktože ne, hledám vůbec a to byla také pořádná motivace. Ti vaši známí nezaměstnaní musí být velmi otrlé povahy nebo se zřejmě vůbec s nikým nestýkají.

1 0
možnosti
Foto

Když někdo nic neumí a nic nového se učit nechce, ruce má levý jak šavle a hlavu dutou, tak si práci nenajde, krize, nektrize.

8 2
možnosti
PK

Když vezmete jen oficiální nezaměstnané, tak asi většina není dutých a levých a líných. Vždy pracujete s pestrou mozaikou lidí (co do úrovně a schopností), nemáte žádnou Chelsea nebo Bayern. Tím neříkám, že se nemá tlačit na pilu ale má to limity.

2 0
možnosti

Pokud u nás někdo může říct, že se mu "nevyplatí" vzít špatně placenou práci, protože na dávkách dostane totéž nebo jen o pár korun víc (a může přitom sedět doma) - tak sociální dávky štědré JSOU!

7 2
možnosti
Foto

Opravdu, tak si za ně zkuste žít.

1 1
možnosti
MP

Svobodní chtějí abychom byli danový ráj. Pak by sem přišli investoři tak jako do Irska, kde se velmi prudce snížila nezaměstnanost a vzrostl HDP na 17%!!!

3 2
možnosti
AP

Ä bylo to před tím nebo potom, co museli s EU řešit záchranný plán? ;-)

1 0
možnosti