Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co nam vyvadi ODS (a vlastne cela vlada tupych skrtani) je hruza, ale kdyz ctu tyhle slinty a vidim karmu, tak na me pada deprese. To je skutecne mezi nami tolik pitomcu, kteri daji karmu komukoliv, kdo nadava na vladu?

0 0
možnosti
JK

No, tak trochu zbytečný článek, přestože chápu autorova rozhořčení. Současná vláda je pochopitelně příšerná, ale jediné řešení, které jsem v článku objevil (a to navíc napsané tak nějak mezi řádky) je návrat k vládě sociální demokracie, což by ale dnes znamenalo, že bychom akceptovali schodek státního rozpočtu min. 400 mld. za rok. Je toto opravdu řešení? Také docela doporučuji nechat příště projet článek kontrolou pravopisu v textovém editoru ;-).

3 2
možnosti
HF

Někteří lidé si myslí, že ať už se zatne do státního rozpočtu jakákoliv sekera, tak se nebude muset splatit. A jestli ano, tak až někdy za spoustu let, kdy oni už tady nebudou.

0 0
možnosti
HF

H40o26r96s69t 51F83u70c64h16s

3. 11. 2012 23:27

Je mi líto každého, kdo si od oranžovorudé vlády slibuje lepší budoucnost. To rozčarování bude obrovské. Možná po vyhraných volbách ještě udělají poslední mejdan, ale ten bude trvat maximálně jedno volební období - o to drsnější bude následná kocovina. Důchodců přibývá, pracujících ubývá, a letadlo začíná padat. Zvyšovat za této situace penze nebo sociální dávky je sebevraždou pro celou společnost.

5 7
možnosti
LS

Nikdo netvrdí, že se těší na vládu komoušů a socanů. Můžeme volit třeba "Poetickou Balbínovu stranu, nebo Piráty". Nesmíme jen volit přihlouplého M.Bendu a celou ODS, potažmo spícího knížete a nalitého Kalouska. Banda psychopatů do vlády prostě nepatří.

0 0
možnosti
ZB

Matematik a o ekonomice nevíte nic ? Důchody budou mít prostě čim dál menší hodnotu, důchodců je čím dál víc a lidí vytvářející zisk pro výplatu důchodů zase míň, to je nepříjemná realita celé Evropy.Musíme se prostě uskromnit...

3 12
možnosti
LS

Mě by jen zajímalo, kde jsou peníze z důch. fondu. Není to tak dlouho, co si tam někdo peníze půjčil a tvrdil, že je vrátí. Nevrátil nikdy. Jistě víte o kom mluvím.

0 0
možnosti
JH

J76a12n 81H46o86r53á83k

3. 11. 2012 18:33

Tak jste nám napsal jak se těšíte na komunisty u moci a že jste spisovatel. Docela si dovedu vaše dílo představitRv

5 13
možnosti
LH

Je fajn, že alespoň některým , zatím zřejmě zdravým a vydělávajícím lidem, se cesta našeho zdravotnictví a pojišťovnictví k postupné privatizaci zamlouvá. To bude  ale jen do doby, dokud neonemocní nebo se nějakým zázrakem stanou multimilionáři. Zázraky v tomto směru se ovšem děly zejména v devadesátých létech, dnes už je z větší části vyprodáno a pokud nejste opravdu skvělými a vynikajícími, třeba i v podvodech a zlodějnách  (nebo politiky), nespoléhejte příliš na to, že budete mít na nadstandard. A  standarizovaná péče bude felčarství,  limitovaná pojišťovnami a v neposlední řadě zajišťující snižování mandatorních výdajů. Dávejte si potom také při pojišťování svého zdraví pozor, aby vám byly proplaceny náklady na léčbu nemoci vzniklé před pojištěním a nebude záležet na tom, zda vám byla diagnostikovaná nebo nikoli. Právníci pojišťoven budou dobře placeni.  Jestli  mám dobré informace,  tak  bakalář Šnajdr byl poučen na stáži v USA.  Na zdraví

10 4
možnosti
LH

Jen se těšte na cestu k lepší zítřkům spolu s ČSSD A KSČM;-D

3 10
možnosti
JD

J26a23n 70D83r68t22i10n60a

3. 11. 2012 13:21

No problém jednodušších lidí spočívá v tom že jen nadávají jak to všechno stojí za h... (houby), ale že by napsali nějaký názor jak by si společenské uspořádání představovali, tak na to zřejmě jejich inteligence prostě nestačí.

4 6
možnosti
JH

Tak napište vy, nejednodušší lide.

7 0
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik