Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kOBLICH

30. 9. 2012 16:39
Pane autore,

nechtěl byste raději zůstat u matematiky? Takhle budete za chvíli i bývalý blogger iDnesu...;-D

A pokud se nezamyslíte nad obsahem článku, zamyslete se, prosím, alepoň nad obsahem sloupku "O autorovi:". Ten obsah na vás, jako na bývalého učitele, zrovna nejlepší světlo nevrhá :-/

0 0
možnosti
P

pydloun23

30. 9. 2012 16:10
Ještě že "ex"

Jak někdo podobný mohl kdy učit. Jedná se o útok na ústavního činitele... něco podobného jako když dostal Sobotka přes hubu a Topolánek kamenem. Dle trestního zákona je za to určitá sazba. Až 2 roky znamená maximum. Noc ve vazbě je na místě, když se jednalo o střelbu (i když pouze hračkou). Útočník je dnes volný a na facebooku může dál šířit svoje bludy beztrestně. Vyfásne maximálně podmínku - pokud se nebude sám chtít stát obětním beránkem (viz Smetana). Jaké Pussy Riot? Nerozumím srovnání. A jen na závěr - jako učitel máte povinnost vystupovat proti násilí v jakékoliv formě a jedno proti komu. Jinak nemáte mít vůbec šanci učit. Propagujete násilí!!

0 0
možnosti
MS

milan166474

30. 9. 2012 14:03
Vidím,

že se tu už vystřídala celá hradní stráž!!:-)[>-]

0 0
možnosti
JR

raz

30. 9. 2012 13:41
Autor je hlupák nebo zaslepený?

Atentát na prezidenta republiky je něco tak nehorázného,že připodobňovat jej k činům anarchistických  hysterek z Pussy Riot může jen...nemohu se naplno vyjádřit  bez rizika smazání.

Autore uvědomte si, že když jde kdokoliv a s jakoukoliv motivací do banky s poplašňákem nebo ostrou devítkou ohrozit pokladní  je to vždy kvalifikováno jako loupež s použitím zbraně.Tak každý, kdo vytáhne jakoukoliv zbraň na prezidenta, a je jedno, zda se jedná o zbraň s ostrým střelivem nebo zbraň ve které se dají pro účel atentátu použít otrávené kuličky, nevykonává politický protest,ale fyzicky napaddl nejvyššího ústavního činitele ČR a tak s ním má být zacházeno. A dělat z něj nějakého zastánce občanů údajně Klausem poškozených může opravdu jen ingorant faktů

 Je ostudou ochranky prezidenta, že vůbec nastala situiace, kdy blbec  z Chrastavy půjde (možná) k soudu. Kdyby ochranka pracovala tak jak má a nebyla to jen banda amaterských zbabělců, tak by byl atentátník mrtev a tento článek by zřejmě nezvnikl.

1 0
možnosti
MS

milan166474

30. 9. 2012 13:49
Re: Autor je hlupák nebo zaslepený?

Vidím,že kdejaký blbec se tu zastane kdejakého zloděje.Cožpak neví,že bránit se lupičům/zlodějům zbraní je legální postup?Že z porcováním /rozkrádáním/ tohoto státu začal sám velký Václav Samolibý?:-)[>-]

0 0
možnosti
DV

danval

30. 9. 2012 10:21
A pak se divíme...

...jaký mají vztah mladí k hodnotám, když je učilo tohle. A jistě je ve školství takových i dnes dost Rv

1 0
možnosti
JH

jahl

30. 9. 2012 10:21
Autore, a proč všechno ex?

Až někdo zaútočí na Vás, taky budete říkat "Za všechno si mohu sám, jelikož jsem svým hloupým studentům dal z deskriptivy za 5"? Komunistický atentátník, lhostejno, zda svůj skutek dokonal, zasluhuje pouze odsouzení. Že v našem byrokraticky přebujelém státě nefunguje nic jak má je zcela zřejmé každému, nemusí, však, střílet na potkání, byť plynovou pistolkou. Tímto jsme se dostali na úroveň některých jihoamerických, nebo jihoasijských zemí, kde útok na presidenta je standardem. Ještě tomu chybí okamžité převzetí moci komunisty, vyhlášení stanného práva, obsazení rozhlasu a televize, následné znárodnění a šťastný život pro všechen pracující lid.

4 0
možnosti
1

1absolutus

30. 9. 2012 9:24
Karma

R^

1 0
možnosti
DMP

Dluhousek Mirda Parkanovic

29. 9. 2012 23:53
ono to muzeme vzit i jinak

kdyz kalousek nafackoval tomu klukovi tak to nebylo vysetrovano jako trestny cin

proste jsou rovni a rovnejsi

5 0
možnosti
LH

nespavec

30. 9. 2012 8:35
Re: ono to muzeme vzit i jinak

Ten kluk nepodal trstní oznámení a tak by nebylo co vyšetřovat,kdyby to neudal poslanec kterému se to rozmáznutí facky náramně hodilo do krámu!!

0 0
možnosti
JB

baranka

29. 9. 2012 23:43
Kdyby měl VK normální ochranku, tak byl zastřelen

A nic mu nehrozilo.

3 0
možnosti
MM

michal_maly

29. 9. 2012 22:11
Pussy Riot ?? Pane doktore,

jste v tomto státě asi jediný, co neví, co jsou zač. Dost přesně to popsala jedna blogerka, na jméno si nevzpomenu, ale jistě najdete. Jinak vy povařujete fyzické napadení hloavy státu (jedno čím a jak) za normální? Pokud by pachatel dostal 2 roky, věřím, že mu V. Klaus dá milost. Na druhou stranu pokuta je málo. Ten dobrodruh, který střílel z plastové pistolky může být rád, že ochranka byla neschopná. Pokud by jej člen ochranky zastřelil, byl by zcela v právu, už jen proto, že nemohl ve chvíli, kdy byla pistolka vytažena, rozpoznat, že jde o plastovou. A ochranka mohla střílet ve chvíli, kdy ji vytáhl a namířil na prezidenta.

Tak trochu mne děsí zlehčování tohoto případu tím, že šlo "jen" o plastovou pistolku. A je jedno, na kterého prezidenta by byla vytažena.

6 0
možnosti
D

Dobrejvíkend

29. 9. 2012 23:15
Re: Pussy Riot ?? Pane doktore,

Souhlas.ale ochranka hnípala a tak máme o jednoho daňového poplatníka navíc;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik