Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Pozdě, ale přece jste dokázal vystřízlivět. Být v této straně je silná káva. Kolektivistická politika je důsledkem převládající filosofie v naší společnosti popřením svobody. Altruisticko-kolektivistickou etiku a náboženskou filosofii, která nám vládne od konce osmnáctého století přenést do revoluce rovnosti jménem "veřejný zájem, veřejné blaho" a dalších pojmových paskvilů na to jste musel mít silný žaludek.

4 0
možnosti
Foto

K88a15r67e25l 70R34a38d87a

1. 6. 2014 2:11

Velmi podobná situace je i v jiných stranách. Ovšem zajímavé je, že ač většina politiků má IQ tykve a o morálce ani neslyšeli, jsou velmi rychlí jak je někde něco k rozkradení. A vymýšlení dalšich a dalších triků jak z občanů vyždímat prachy jim také docela jde.

4 0
možnosti
Foto

J86i45ř32í 16R79o32h65a62n

31. 5. 2014 23:15

Nemůžu přestat myslet na to dělení nulou... Nemohl by jste zajít na tu hnojárnu a poptat se jak to dělají? Byl by to zcela jistě velmi zajímavý článek.

1 0
možnosti

I74v69o 83Ž83á56č71e81k

1. 6. 2014 3:46

Počítače, které pracují s čísly v pohyblivé čárce podle IEEE 754, dělení nulou také zvládají. Procesor sice vyvolá přerušení v důsledku aritmetické chyby, ale to se dá potlačit. Výsledkem dělení nenulového čísla nulou je speciální hodnota, označující buď kladné nebo záporné nekonečno (+Inf nebo -Inf). Když dělíme nulu nulou, vznikne neurčitá hodnota (NaN). Matematicky je to v podstatě správně.

0 0
možnosti

I86v68o 69Ž83á81č84e82k

31. 5. 2014 20:42

Proč jsou takoví lidé opakovaně voleni - ať už svými spolustraníky ve stranických volbách, nebo všemi občany ve volbách komunálních, parlamentních apod.? Není to třeba tím, že my ostatní nejsme v průměru o nic chytřejší?

2 0
možnosti
JM

Hlavně se těm ostatním do funkcí až tak moc nechce. Lid je pomluví a to slušného člověka netěší.

0 0
možnosti
Foto

pane kolego, ;-) až tak blízko straně ČSSD nejsem, ale už dlouho jsem se nezasmál tuposti předsedy a dalších ve vašem volebním regionu....mimooborový dělají oborovou práci zvážíte li  kolegiálně jakou aritmetickou řadou ( matem. problém) či metanovou reakcí ( chem.děj) zde řádí mnoho spoluobčanů na úkor slušných lidí, že? V politice ČR  nemusíte nic umět, většina jsou, co do počtu, bílí koňové se základními schopnostmi. Např. jak zvednout ruku při hlasování. Nebo podepsat se a také umět vybírat peníze ze svých kont v bankách. SObotkovo vystudování a život ukazuje, že bez zkušeností a zájmů lze mystifikovat, mlžit..tak jsem se trochu vypsal a vám dal karmu[>-]EU mimochodem to o čem se rozepisujete za chvíli nebude scifi!!!!

5 0
možnosti
PK

Nechci se tady přít o Sobotku, jen bych připomněl, že i zemi snů USA byli špičkoví politici, kteří od "kolébky" (studia práv) nic "pořádného" nedělali, jen politiku. Například B.Clinton, americký prezident. A to USA žádnou mimořádnou dobu jako tady r.89, kdy se měnily garnitury, nezažily. Musíte si z vyknout, že politik je profese, ne že z MUDr jako Macek uděláme politika.

2 3
možnosti
Foto

........opravdu Vám mohu doporučit - nevolte ČSSD , nevolte nikoho , protože všichni , které znáte dělí nulou , nebo chtějí být předsedy , nebo.........., jsme národ tupců , a tí , kteří by mohli být volení , jako autor článku , o to nestojí , tak co s tím ?.........:-P:-P

0 0
možnosti
PK

Váš článek se mi zdá strašně chaotický a o to víc, že jste učitel. Semelete v něm všechno. Ale vážněji - v Česku je politika v podobě být ve straně, ale spíše u strany, stále atraktivní šance. Za komunistů i teď. A dnes to má výhodu, že těch partají je víc a navíc případné prebendy jsou proti našemu mládí nesrovnatelné. Nepovede se to každému, ale ve sportce také nevyhrají všichni - a tady je pravděpodobnost přece jen vyšší.

3 0
možnosti