Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Lidé volili mezi populistickým, ale čitelným levičákem a nečitelným  politickým turistou, jak  výstižně napsal zde pan Chlumský.

  Videonahrávky ukazujou, jak KS prospával celá  jednání  ve sněmovně už v dřívějších letech a stejně i v zahraničí,  tak by se nemohl uplatnit ani v jiném zaměstnání....

V 75 letech mohl  by zvolit důchodový odpočinek, sám by měl odstoupit  !!

Nadpisy  ,, Volíme Karla " neměly žádné odůvodnění.

4 0
možnosti
LD

Dodnes jsem neslyšel jediný argument proč jsem měl volit KS, navíc tento pán nemá podle mně co dělat ani na Ministerstvu zahraničí

9 1
možnosti
LC

Moje zkratka je, že část voličů ať na jedné nebo na druhé straně byla zblblá předvolební kampaní, konečně jako u každých voleb. Zbylá část, která o kandidátech přemýšlela volila mezi populistickým ale čitelným levičákem a nečitelným politickým turistou. A to rozhodlo.

5 0
možnosti
MP

Když už píšete o známých osobnostech, najděte si aspoň, jak se píší jejich jména. Rv

2 3
možnosti
PP

Volby skončili, nebylo by už načase (nezaměňovat načase - Nečase) z jedné i druhé strany odložit emoce a silná slova? Zvolen byl Miloš Zeman a tím to končí. V této zemi je beztak dost zapšklosti a zášti a není nutné přilévat olej do ohně.

5 2
možnosti
RK

Jak tak čtu, čtu jen reakci po volbách ...........

2 0
možnosti
Foto

Tak si ho prostě užívej.

2 1
možnosti
Foto

Údajné lži Zemana, že by sudetští Němci rádi odškodnění jsou pravda!!

KarmaR^

6 6
možnosti
RK

Já bych rád Ferrari ....to je také pravda. Je přece něco jiného, něčí požadavek. My tady ale řešíme Zemanovu lež, že to údajně chce i Karel .......

3 1
možnosti
JH

J17a81n 83H29l67e96d62í63k

1. 2. 2013 21:26

Všichni poradci Karla Schw. stáli za fajfku tabáku, Čechům se musí podkuřovat, chválit moudrost a pracovitost lidu,, je nutné urazit půlku sousedních států, naučit se nejen hymnu, ale i hit komunistů  "Ktož sú Boží bojovníci... ", ikdyž Boha jaksi neuznávají. Pochválit a slíbit podporu válečným veteránům, sportovcům a hlavně slíbit zvýšení důchodů a sociálních dávek.

4 10
možnosti
MJ

Už by fakt prezidetománie mohla skončit. Převedeno do sportovní terminologie, Karel Schwarzenberg obsadil nádherné druhé místo a Miloš Zeman byl v tomto závodě předposlední.

-

Lidé v Čechách mají historickou alergii na propagandu. Rudé právo a další komunistické "tiskoviny" před rokem 1989 jim vymývaly hlavu. Proto na čtrnáctidenní vymývání hlav jinou propagandou reagovali často podrážděně a oprávněně považovali takové vymývání hlav za nebezpečné. Ne tak mladí lidé bez totalitního zážitku, vzdělaní "moderním" školstvím.

11 2
možnosti
RK

No na Klause ta mánie trvala 10 let .......8-o

1 0
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik